【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
Z3 compact 用咗幾年仲好好用
點都好我都會上去問吓先
屌…
連我屋企部 Mac 機都可以 Cast 去我部Sony電視度

認真要諗吓報海關
告 Sony Mobile 違反商品說明條例
大鳩佢喇
下下等更新
sony爆鏡頭玻璃應該點搞
sony tso又信唔過
終撚於搵到點停用個on9 8.0 webview 就係停用設定精靈 呢一嚿on9野 屌你老母 前一排 嬲到爆炸

[問題] xz1 webview問題
http://www.ptt.cc/bbs/mobilecomm/M.1524397368.A.50C.html
保養期內一定搵原廠
佢分家嗰陣整完會試水先俾你,合併之後話太多機做無撚咗,整完唔試咪死撚咗,佢自己傻鳩姐,再入水咪再做多次
XZP YouTube Google cast miracast都無事
原廠啦,邊使話信唔過,佢做錯咪佢整多次姐
有冇xzp巴打up到latest version都仲有alarm notification clear唔到呢個bug? 係咪暫時都冇得搞?thanks
有無巴打知Z5 Premium邊到換電好?用咗兩年之後舊電玩到淨返30-40%就無電自動熄機
原廠?
我去左SSP D細舖度換電,
但會冇左防水

返原廠唔知幾多錢同埋如果整既話會洗你機(確保私隱),好似係
原廠150都唔使
xz2送多一年保養嘅係咪原廠?
想返原廠換
過保都咁平?
xz2前喇叭入左水啲聲有啲爆音

好彩抺番冇事

而家日日收工番屋企就拎水沖一沖係咪好大膽
咁平?
大家炸下Gboard個feedback
要Google搞返好中文輸入
明白 唔該哂 遲啲番原廠整
個喇叭有水就拆聲,乾返就無事,利申日日帶住佢沖涼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞