【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
新客再減多200
部xz粒電開始柒 ifa快d到啦
寧願畀多二千9月買部設計好啲嘅XZ3(如有)都唔想慳左二千但買部自己冇咁鐘意嘅xz2
黎緊蝕仲多
啱啦,放哂 d 血再借機賣走佢。
成日想 SOMC 死果班最 happy

其實 Q4 無新機出,整係得 development,蝕係正常,要睇就睇今年,究竟 XZ2 改到咁樣有冇賺返條數。再者,XZ2 個 design 應該同 Z一樣loop 足幾代,之後嘅 development cost 應該細好多。
XZ2 design不了
索移又蝕 Q4蝕446億 YEN, 全年蝕276億 YEN
黎緊蝕仲多
啱啦,放哂 d 血再借機賣走佢。
成日想 SOMC 死果班最 happy

其實 Q4 無新機出,整係得 development,蝕係正常,要睇就睇今年,究竟 XZ2 改到咁樣有冇賺返條數。再者,XZ2 個 design 應該同 Z一樣loop 足幾代,之後嘅 development cost 應該細好多。
XZ2 design不了

SORRY打錯單位
正確係Q4蝕446億 YEN, 全年蝕276億 YEN / Q4蝕44.6B YEN, 全年蝕27.6B YEN

另外SOMC FY17記錄左一筆331億 YEN既資產減值
每代改少少。
好正常
sony rom已經好大進步
補充返
相機自動mode 仲會有少lag
有無野送
今日開左stamina模式又係好快無電,呢個咩bug
樣衰得黎又無進步。。。
老實講
雖然樣衰,但手感係有進步
求推介XZP嘅滿版Mon貼
價錢不限
手工全貼合玻璃貼
EverDry嘅Triskin?
淨係Search到依個
台版 XZP , XZ1 ,XZ1C 都變 47.1.A.12.145. !!
Sony mobile HK
要特登去台灣好似有啲麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞