【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
想問下有冇巴絲試過用用吓部機突然自己熄, 唔叉住電會開唔返機

用緊z5
唔想咁早換 iphone/android都冇部啱心水
用藍芽連ct800soundbar
xzp拎遠少少/有遙控阻住會疾一疾
xz2又未試過有疾
但反而ldac個通知成日整唔走
我個情況係部電話同個藍牙Device係側邊, 聽聽下無啦啦疾幾秒
之後又正常返
我之前用iphone 8都未試過斷, 以為係因為連左aptX HD先會咁
較左aptX都一樣會疾

所以先問下各位會唔會同病相憐, 同時安慰下自己唔係買左機王
呢啲launcher 有咩好?
Xperia 感覺順眼啲
用緊google pixel launcher, 唔鐘意xperia本身按完app drawer 仲要左右掃
你用過就知有咩好
action有咩好 有無得介紹下
一直用nova 不過近排換左機 又無之前個setting backup
反正都要再custom過 想試下其他launcher
Lean/Lawnchair都得
都係學原生Pixel Launcher
剛才影影下相死咗個相機app,要重開機

XZ2
xz2p
外國係咪未出?
好想知佢個相機點
太陽台xz2 上台價 4998 新客減多200
而家買XZ1定XZP好
XZP
巴打知唔知邊度出淨機平
邊度都平啦依家
Sony Store好似要成四千六百幾
煩緊出XZ2定XZP好
XZ2既spec同影相好正,但個樣就好柒
難得sony百屌成才,肯出返比較正常既spec,但個樣
煩緊要樣定要spec好
今次xz2跌價速度&幅度都比以往快同大
一個月一下子跌成800
sun xz2 4998
xz2c 3998
可以出手了
索移又蝕 Q4蝕446B YEN, 全年蝕276B YEN
呢個先叫正常價,6198真係買唔落手
早買早享受,遲買平幾舊過千
smt現有客唔駛上台5048就拎得走,仲抵
hsbc卡再-100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞