【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
冇依個問題
得幾秒但又唔係無聲
奇撚怪
sony d 芒用耐咗就會神神地
我部xa1ultra 會突然自己撞邪式長按住右上角某一點 要lock咗unlock 先會停
而家賣咗lu
Sony得用sharp/auo既芒先少touch問題
Jdi真係
冇得換就整喇
煩到戇鳩 之前XperiaBlog報過
迫你換新機
睇死佢xz2p都會有
我之前攞完部機去整(入水變磚)
整完沖過
都係入水
camera同power制之間個芒邊有水印
幾個鐘之後冇事
第二朝 見到鏡頭有霧
好似係部機暖既時候啲霧先出 閒置佢一排又冇
開sim card位 用過風筒吹 放咗米缸一晚
朝早部機運作咗一陣 啲霧又出返黎(好似少咗)
之後無理佢 好似過一陣就冇晒啲霧
差唔多一個月前既事 目前部機都正常
都係xzp
部機係一入水 就話我換咗sim card 所以要重啟
但冇開相機
同埋重啟一兩次佢又冇事
係入多次水呀
一直冇時間拎去整
問朋友借咗部後備機 準備下個月拎去整
本人絲 好林善
早兩日手滑
喺扶手電梯跌咗部 XZP
睇住佢跌咗幾級打咗幾個側手番…

好彩有戴套
外觀絲毫無損
Tso維修一向個防水要搞幾次
想問下照以往紀錄,sony額外送多一年保養個promotion會唔會keep住做???
我部 XZP Google cast 唔到部電視
連 PS4 remote play 都唔得
諗住呢幾日上 Sony 維修攪攪佢
似係軟件問題 上去屌TSO都冇用
因為我有部 Sony Tablet
100% 完全做到以上功能無任何問題
Z4? 都唔係同依家電話軟件一樣啦
Sony呢一兩年寫系統差咗咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞