[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
我部switch個type c位壞壞地 插左火牛但冇顯示充緊電 想拎去整
搵朋友部行貨switch火牛試過 時得時唔得

想問下有冇邊間推薦啊?
水貨 已經打去任記問過 話唔整水貨
Nintendo Switchと同日に発売された「ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド」(任天堂/2017年3月3日発売/Switch・Wii U)は、発売から13ヵ月でNintendo Switch 版とWii U版の2機種合計で100万本を達成しました。

https://s.famitsu.com/news/201804/03154874.html
好想快d有direct
清潔下個typc c頭先
有無用三廠dock?
趁未死晒轉移你個profile去朋友部機度先
透露少少都好
同埋扮冇事開新acc賣比其他連登仔,出地鐵站交收又好少check 充電位
任豚咁撚蠢一定中伏
有一天 一個記者去信和採訪

他看到了一群機迷,他就去問機迷說:「平時你的興趣是什麼?」

第一個機迷說:「吃飯 睡覺 打機 串任豚?」

記者有點不解,他就陸續問了其他機迷

第二個、第三個、…一直到第n-1個都是說:「吃飯 睡覺 打機 串任豚。」

這時候記者有點累了,他就問最後一隻機迷:「你平常的興趣是什麼?」

這時候機迷說:「吃飯 睡覺 等大叻」

記者很高興有不一樣的答案,就問:「你怎麼沒有串任豚?」

機迷白了記者一眼說:「我就是任豚。」
有買左個瘦身版dock
有影響?
拆原裝底板定成舊都係三廠
成舊都係三廠即刻停用
我一開始拆原裝 但玩唔掂
去買左個三廠
想問ios點完全封鎖
樓上有個叫尊咩道既人講埋d奇怪野
但我個apps右邊冇#1圖入面完全封鎖個制
有冇更新lihkg
上星期更新左都冇
先用封鎖,再用完全封鎖

就係封完都冇完全封鎖個位
試下del左個app再down
完全封鎖完真係爽到

重裝啦
原來之後又有出更新
更完而家終於有了
https://youtu.be/Uo2zA3v9D70
新pv 明知99% bad end 但都想玩
首歌好正
好似得日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞