[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
呢一年係我爆得最多機既一年
爆左孖寶 薩爾達 卡比 火紋 異度2 炸彈人 arms
以前成日打機都中途放棄
反而sp2個英雄mode依加都未爆
不過我加加埋埋第一年就已經買左40隻game
扣左啲indie game都有22隻 真係好癲
不過原來我發現我都幾多game冇買
見到上古 同 doom特價又想買
好彩我唔玩體育game 避開左一筆
咩圖
今日開eshop?
希望會有折
Nintendo of America
Have you seen all the stickers on Luigi’s backpack in #SuperMarioOdyssey? There's one sticker that Mario can't buy…
樓頂張封鎖圖
eshop開左未
有無咁多人衝入去呀,完全入唔到
可能佢自己問題呢
【TVCM】『スナックワールド トレジャラーズ ゴールド』90秒TVCM
https://www.youtube.com/watch?v=WMsfqMnIduU
呢隻幾正咁
3DS版都好高評價, 可惜無中英文
L5
Anyway,睇網址佢唔撚係連eshop都外判比人做呀?
港任真係垃圾黎
● 購買下載序號的方法
・ 可以從任天堂(香港)網站主頁的「Nintendo Switch下載版遊戲軟體一覽」頁面跳至任天堂(香港)指定網上商店的網站。
・ 請按照購買頁面的指示購買下載序號。

http://www.nintendo.com.hk/pressrelease/switch_eshop_20180306.htm
其實港任係咪比x源揸春袋 點解可以咁7
韓任都係咁
係買code嗰part無外判俾人做
聽講伏黎
有得係官網買code已經差好遠
搵另外一個網買code好似有啲原因咁
難怪可以收支那寶,微信........
正路老任搞邊有呢啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞