[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
邊到有480
144都唔知有無
堅 真係朦到好誇張
唔會掛,我前兩日開返黎玩好快就打左幾場
不過太耐冇玩連輸
新格鬥IP 半年 1.5m 唔差啦
今日先打左幾場,都係好快配到人
可能我低rank啦
Switch版「SDガンダム ジージェネレーション ジェネシス」における機体の入手方法,システム関連情報を紹介。ナイチンゲールなど8機体も公開
http://www.4gamer.net/games/407/G040715/20180403040/
日本40萬,高過PS4高達
等我一陣連下線試下先
https://www.youtube.com/watch?v=pSA2RPkjV9Y
唔知下代會唔會出係NS呢
下邊有個comment話 個片中間有條友解釋呢個只係pre-beta build話佢地無60fps係絕對唔會release隻full game出來
*60fps both docked and undocked
我覺得除左nds外其實好難生存喺其他任何一部主機
希望生放送會講下系列嘅未來
呢隻好受歡迎
但如果無下畫面真係難啲出係switch
https://www.youtube.com/watch?v=O6zyby-a824
【ポポロクロイス物語 ~ナルシアの涙と妖精の笛】ティザームービー

比老任害死
搞到要出手機
同Final Boss同名
LABO日版有無英字?
正喎
快啲出就好
未來可能都係去左手機到
Down 左portal Knight 個demo 黎玩
都幾得意 可以係DQ Builder 2 出之前頂下引
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx
乜原來依家d玩家真係咁著重fps
我睇片好少留意fps (我認我眼殘 )
隔離台隻大作蜘蛛俠飛來飛去都係鎖30fps咋
個人黎講最起碼要穩定30
但有60就更好
4K 30FPS同1080P 60FPS我會揀後者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞