[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
switch 呢d廢機唔夠力出而家d第三廠大作咪出返以前d舊game落去,而家switch d機能連以前d game都頂唔順既話就死咗佢啦

d第三廠見switch 咁可憐咪求其出d狗屎垃圾落去
pish
btw 有冇消息會出英/中文版? 定lv5 出所以可以死左條心
假到仆街都信任豚智商真低
その後任天堂はこのゲームの代理店として、多くのソフトを購入すると約束してくれました。
彼らが保証してくれる本数については秘密なので明かすことは出来ません。」

有包底
死左條心啦

你話呢
firewatch好唔好玩架
隻game有d特別
基本上係過劇情
解下迷咁
唔係救生動作game
你當佢係一隻storyteller慨game
解迷啱玩
幾鍾意個風格 之前搵左黎做wallpaper唔知原來係game黎
攞返起splatoon去玩,唔知點解老任要整到喺城裏面鎖30fps,入去去玩就60fps,搞我喺城行嗰時有啲暈
而家D神獸好樣衰,一S吸引力都冇
而家D神獸好樣衰,一D吸引力都冇
Darkest dungeon 係咪得美shop?
呢隻ok wo 似魯卡里歐果種
Mythical Pokémon Discovered in Pokémon Ultra Sun and Pokémon Ultra Moon!
https://youtu.be/hsMEOvDABUE
最近買左機,有個問題想問咁多位巴絲打。 就係手提模式時可唔可以令到機同2邊joy cons 既電量保持一致? 你都知部機既電量麻麻, 但好多時玩到部機就無電而2邊joy cons 仲係爆電。 感覺如果電量保持一致可以再玩耐少少。

另外聽人講用得dock 多會整彎部機 ,有咩方法可以解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞