[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike

神谷真係當自己啲game係親生仔女咁
多個觸控同體感玩法就係咁親自去sell
出ps pc版果時都冇見佢咁落力
感覺未必再出
https://www.mypacemarket.com/products/zmi10

20.000mAh特大電量
雙向快充,充滿最快僅需3.8小時
同時可以最大3輸出,包括USB TYPE A x 2(5V/2A,9V/2A,12V/1.5A) 及 TYPE C x 1
支援Power Delivery(PD)大功率輸出,可替任天堂及SWITCH或MACBOOK直接充電(只限TYPE C插口,最高40W)

收皮啦屎米打手
自己出嘅 game 點會唔當係親生仔女
任天堂Switch續航逆轉,紫米10號移動電源可充電2.5次

https://kknews.cc/zh-hk/digital/gv62p6m.html

經測試,ZMI 10號移動電源可為任天堂Switch進行供電,實際測試為Switch供電次數可達2.5次,對於掌機發燒友來說這絕對是一個勁爆的好消息。有了這樣一款移動電源,外出旅行隨身攜帶Switch打打遊戲,不必擔心中途的斷電問題,想必這也是掌機黨的迫切需求。
想問下卡比係咪 1p一定要係卡比?
好想倉鼠做1p
爆1次機之後先得
未爆機一定要卡比做1p
屌你老母po content farm網做乜撚
請善用完全封鎖功能
你既著眼點係舊外置充電器有幾正
依隻好似係戰棋黎?
呢隻伏黎
今次有冇伊諾克
好似話會強化畫面 遊戲體驗 同增加角色既完全版
啲畫風幾靚 觀望下
用咗我張圖
連電話game呢d唔關3ds/switch事既資訊都貼上黎

幾時貼埋任天堂日本總部每日消耗幾多卷廁紙呢d資訊上黎
唉屌 我覺得自己好失敗
由上年7月尾入機
到依加有
Arms SP2 薩爾達 火紋無雙
異度2 孖寶 卡比 payday2

我只係爆咗卡比同孖寶兩隻
其他game都無動力去爆機
咪係, 淨係貼幅圖又唔講咩事, D表達能力咁差, 唔怪得佢叫一直是一個人
我得地盤佬同炸彈人2隻GAME, 我係岩玩先買
任天堂部switch 啱曬你,冇乜game出比時間你慢慢玩
咁快爆曬就冇game玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞