[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
1500 日元都幾抵玩
月尾有隻冷飯機戰玩
邊有機戰
買左機無幾耐 仲煲緊隻薩爾達
開武器位隻npc 係忍者村升過兩次之後到底會去左邊
上網搵個三個位都見唔到
森林譯站 平原譯站 同迷途森林都唔見
A百貨原價入齊6隻Splatoon amiibo
淨返潮色個兩隻應該要食炒
最後係迷途森林老樹下
我正係係忍者村前面見過佢 佢走左之後就搵唔到佢 去晒啲人講三個地方都唔見
Firewatch is coming to Nintendo Switch.

http://www.firewatchgame.com/switch/
Don't Starve: Nintendo Switch Edition coming April 12th.
啱啱上日本eshop睇到好似會出機戰game
G gen呀
有無咁多人係唔識分機戰同G Gen
驛站我見過兩次 邊個驛站就唔記得 最後就stay係老樹下
佢企係驛站後面 有冇搵清楚
g gen聽講今集好悶得uc
Ps4個時玩過; 兩星期就賣左, 悶到
美版Demo已出
Wolfenstein II Switch Docked Gameplay
https://twitter.com/USgamernet/status/981884431127412736
都唔係真係咁差
不過如果只係屋企玩都係買其他機好
我仲係諗爆頭 想上床玩
但係床勉強可以用macbook remote play
未玩過dark soul,呢隻remaster應該會買PC
DS都remote play好似好易出事咁
玩法咪一樣
下個月little nightmare 洛克人 dark soul都有興趣
有玩過超任隻SD高達X就知爭好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞