[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
switch 啦,部機黎緊都冇乜game出
無玩過3ds版,呢款有得聯機?官網無寫單人多人
有無得好似mh咁同fd一齊打怪
唔好去ssp細舖買
想買sd card
有咩好介紹

4人 online 協力可能
thx 可以推fd玩了
我真係唔覺SEGA-SAMMY 仲有呢種魄力
以前都仲話有街機移植作為賣點。
而家連街機都不復當勇,第三方開頭連NS都冇信心,更何況沉淪多時O既SEGA。
而家柏青哥先至止到少少血,會喺而家咁大投資出家用機。
見老任賣情懷舊機(終極冷飯)都咁好賺先玩埋一份姐
佢復刻 saturn同dreamcast 我反而有興趣

最緊要要有shining force 三部曲同飛龍騎士,機戰F及完結篇
megadrive屋企得大魔界村同上過AVGN嘅蝙蝠俠
買咗sandisk 200GB
我想玩megadrive CD d game,當年讀緊書,見到d game有配音又有歌,好想玩,但又冇錢。
offline只可以單機?
咪又係冇game裝落去

Play人數1-4,可能可以單機多人?
等人評測安全啲
一人應該一人
一機一人
想問有冇D 多USB PORT,可以比SWITCH 出TV MODE既火牛介紹?

屋企唔夠插頭位用,要用到萬能插係拖頭再分兩個出黎插手機叉電同SWITCH 個火牛共用。

TB見到個 C頭可以出61W,夠唔夠SWITCH用?
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a21wu.241046-hk.1997525049.3.41ca33ea6SpUUJ&id=565975287285
小米45w
難講,其他無得單機多人好似巨人2既play人數係1人
有無爸打有玩lost sphear?覺得好唔好玩?
block左係咪會連正負評都睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞