[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
呢部機最近係得呢隻可以期待下
原來係咁 . 我以為係部機不斷供電俾joy con 先導致機易比joy con 快無電
除非joycon得唔夠一半電(好似係),如果唔係本體唔會比電joycon
成年插tv 90%時間都未彎
https://www.famitsu.com/news/201804/09155254.html

又一隻當年名作要出手機版
等緊火影
有無巴打知道邊度有得訂AMIIBO
我要訂太陽戰士AMIIBO呀, 信和間間都話無得訂
呢隻應該又食炒價
咁多DS Fans
Amazon都唔見有
火影冷飯仲要得1-3 如果1-4我會買
利申火影FANS
其實火影最新果唔撚好玩
3最好玩,3代凱好屈,4代凱比人nerf到
利申:凱Fans
5月24號先出, 洗唔洗咁早訂?
而家美森唔見有,日森一堆人好似「篤手指」咁預約,但個價錢好浮動
睇下間廠咩成績
再望下當年邊間廠發行

9月7日
【GameStop 看好NS在2018年的前景,還有很多未公布的作品】
美國最大的游戲零售商 GameStop 財報出爐,在2017財年第四季度,硬件銷量同比增加了44.8%。整個2017財年的銷售額增加了28.3%。他們認為2017年的成功主要是因為任天堂的NS。另外PS4和XboxOne也保持了穩定的銷售勢頭。

有投資者問到,NS在2018年是否還會繼續熱銷?
GameStop 的 CEO Michael Mauler 表示:
“我們都知道在WiiU身上發生了什麼,我想說NS是和以往的主機完全不同的新平台。從軟件的角度考慮,去年一整年的軟件陣容是很可怕的,從曠野之息到奧德賽,以及其它的很多游戲。引發了硬件和軟件的同時熱賣。
對於2018年,如果我們看這一連串的游戲陣容,包括很多目前還沒有公布的新游戲,那是非常非常強大的。所以我認為,至少在2018年,我們依然會看到強有力的游戲陣容引領硬件繼續大賣。2019年目前我們還不清楚,但2018年肯定會是這樣的節奏。”
飛機文笑下算喇
杏林子/何東妹/麥詩敏
真係垃圾中既垃圾
block少左個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞