[Switch:3DS討論區]|請善用(完全)封鎖會員功能|Outlast II|SnackWorld|(83)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
係咪好似動森咁玩?
Q版mon hun
似fantasy Life多啲
係咪第一批個個都會送個把劍?
Wolfenstein II on #NintendoSwitch features the same great Motion Aiming found in @DOOM! #Wolf2

Wolf2有體感瞄準
即係又俾人炒啦
好似未有人講過
嚟緊有隻類似食雞嘅crazy justice會出喺switch 有split screen gameplay 同埋支援同pc xbox玩家連線
宜家做緊預購優惠
我上個禮拜喺 web 都買唔到,但係喺機就買到
web 買唔到好耐
買左隻返校咁耐都無勇氣開嚟玩
希望下星期snack world 有偷跑啦
我都等緊
係咪第一批個個都會送個把劍?
即係又俾人炒啦

隻snackworld會唔會遲下有得更新出中文or英文?
中文應該唔洗諗
其實恐怖元素唔係主要
Jumpscare得幾個
Eshop有得預購?
15usd 真心想pre order
咁撚平
唔係eshop 喺另一個集資平台 上google就搵到
利申:忍唔住預購咗
我之前試過用幾張唔同嘅英國卡上日本eshop買MHXX都係買唔到, 最後要用部日版3DS上eshop增值(用英國卡),之後再喺switch買game.
我預購咗,$15美金(原價$24.99)
Switch版可以同Xbox One/PC版 Cross-play
e 隻好似幾得eo
Dragon Quest XI for Switch delay due to outdated Unreal Engine 4 (DQXI用較舊版UE4)
呢個問題都唔係今日先知呱。
空口講白話兩三年而家先講出嚟。
佢話唔出好過啦。
大餅
BTW,好似話美版DQ11會有配音,
真係唔排除switch版會加返日版配音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞