【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (16)

1001 回覆
18 Like 16 Dislike
可能會用埋粒Fusion ISP黎分界LEE兩部野
Xz2唔錯但xz2c真係
雙鏡+ Fusion ISP係一套野黎
但跟住就無再出

好似Sony唔係好想出呢d界乎中級至高級既機種。當年好多人屌X系列既spec. 但部X Performance竟然成為我最長命既smartphone

同價位得conpact系列。但又唔完相同
係, 因為X線銷量比預期差, 所以果斷咁o係XC之後就斬左佢
不過計我話早兩年cut cost cut到傻撚左, 咁既spec又開傻鳩價先搞成咁
如果今天整部XZ2弟弟但換S660賣3998~4298, 應該冇得輸(前提都係要用UFS先有意思)
當然上代減價旗艦亦會對呢種機既銷情有重要影響
你睇下xz先賣緊3000
前提係你等唔等到同仲有冇貨
前2年唔cut cost
你就會見到Xperia 又賣左比人
今日去摸摸部XZ2 手感真係幾好
但係發現食指一擺就係鏡頭
無障礙設計係為所有人設計,正常人係要少少時間適應吓
最蟹個部xp好似半年多d就停
睇人既
我個渣手位係指毛位
premium今年6月下旬發佈。1399 ifa發佈
1399沒有WCD9341,用的是AK4490EN
未決定會唔會有3.5
Premium 肯定冇3.5
1399usd知道的算是很早了,不敢多說話,說點其他的,十時裕樹調任CFO後總算從sony mobile的爛攤子抽身,而這個攤子被交給了Sony digital imaging和Sony pro的石塚社長兼任,可能想找亮點比較難,但策略可以期待一下啊。畢竟強硬拿下某雙攝,而且iso51200用60fps的多幀合成解決噪點不是特別困難,超級無限高畫質也不是吃素的,至於1,399 USD,畢竟完成度很高了,打板就做了3次,後藤禎佑和森澤有人作為主要設計者完成了自己負責的部分,後面發生了平井政變,派閥爭鬥後藤很生氣,就退出了企劃。
應該大細手既分別
我都係指模位
有咩分別?
請教下咁多位,依家用緊iPhone想轉會
電話通常都係玩下消閒細食game,影下相,所以對cpu要求唔高
但係比較著重相機質素

有冇邊款sony機推薦?

xzp? xz1?
即係premium 好定1399 好 照現時睇?
係咪之後都冇指紋Power制架啦?
機背指紋一路都覺得好樣衰
有鳩通唔用 仲要用史前產品 幫人清貨?
影相買返iphone 算啦,sony d相好油畫
之前用緊z5
想問大家有冇邊到整sony機口卑好
我想喺出xz2前試下攞返z5啲資料出黎
Amoled vs ips
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞