【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (16)

1001 回覆
18 Like 16 Dislike
csl:【特選客戶可以半價$3649出Samsung Galaxy S9+新機】
用Samsung Galaxy S9|S9+ 自製創新人像AR Emoji,0係whatsapp同wechat share出去都無問題。繼續延長用csl,就可以半價$3649 買到Samsung Galaxy S9+ 128GB。

須加簽14個月指定買機上台服務計劃及行政費並預繳機價,受條款細則約束,立即到各 csl 專門店選購。查詢 / 取消 : 28882123

蟹撚到
好似係喎

咁算
想請教下xzp用家

部機有得伏?
粒電頂到幾耐? (因為4K moon
會唔會傳言咁罪大機成日煎蛋?
播歌其實真實去到咩級數? 罪大吹到又hi-res又盛
得相機伏日景冇野夜晚油畫
正常用4.5-5hr screen on
睇片6-7hr screen on
煎蛋?xzp/xz1開始冇野
拍4k可以拍到無電
聽歌係support hi-res=/=好聲

我明呀 所以想知其實係去到咩野level
我都收到呢個msg ,但係咪真係預繳三千幾就拎走部s9 +先,係就出比娘親用
用ldac聽冇問題
3.5就濃濃sony風但冇推力
想好聲可以買條htc type cto 3.5
衛訊唔係有?
得相機伏
sot 5-6hrs
叉電播4K先微溫
$2198 smartone 買 xa2 抵唔抵
出預訂頭3日有
實機正過圖
但都係好痴指紋
Xz2成個影相體驗慢過xz1/xzp咁多
㩒完快門仲要對焦一次
不過影出嚟係幾靚嘅
難得質素改善左,體驗反而差左,屌佢老母
撚過下 比想像中細部
Sony個禁芒影相一直都係㩒完快門仲要對焦一次
你唔好扮用緊sony
你唔好扮用sony
premium 950USD暫定,luxury premium 1399USD確信,今年sony mobile 痴,內部就怕賣不出去血虧,北美甚至連CDMA都由高通拉著談,不設下限,你想談就有的談,
其實早就打樣了有3版了,我很奇怪後藤禎佑居然大度的把設計給了sony Mobile
我唔信兩部Premium
真旗艦用4K+ POLED(Blue Based),普通旗艦用4K LCD。怪不得今年不僅僅有Premium還有Ultra(偽)

LGDISPLAY的4K/4K+ RGBW Mobile HDR Premium屏幕。罕見的預定方是S……不是Full RGB.居然是LCD RGBW那種4K排列,雖然說是DC+PWM(<13% Brightness) Hybrid驅動。
你攞部xzp同xz2自己試下係咪慢左 我呃你托咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞