【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (16)

1001 回覆
18 Like 16 Dislike
咁搞法都唔知轉唔轉會好
battery test平身都唔係好,點會唔倒水

利申XP用家
我都想轉
xzp用smt間唔中上唔到網
sony仲有電池問題? 當年z1陰影
係咪成日幾%電先charge ,full charge又唔停
x performance用家
我部機仲非常健康 d電好襟用
我又係XP啱啱換XZP
如果唔係成日發熱lag機都唔會逼住換
影相影得10張8張就熱(工作需要成日影相), 唔比我影
睇youtube有時睇一陣又熱
已經無大陸app, 垃圾app....重要裝晒係內置記憶體度...
雖然打機差D, 最多唔打, 但本身效能其實夠用
有冇爸打用xpz del 相果陣會lag機
禁完delete之後要等10幾秒先del到
你張卡廢,換快卡喇
如果相係機就有問題
same here 粒電唔太襟用 有打機但就冇咩發熱問題
成日都覺得21MBPS已經好夠
反正落到地鐵站都快極有限
我係唔會俾佢低過50%

但就真係長期charge
佢有protection. 根本唔會長期charge 只係用緊火牛/尿袋既電
我都係差唔多 長期speed test 都係得三十左右
轉左起碼地鐵可以用
類似用途+1
如果Sony而家出番X個類中高檔機, 基於旗艦機設計齋換粒SoC, 反應一定好過X個時(前提要保住用UFS)
幾時會有xz2現貨
X個樣不了
仲柒過xz2
Csl係地鐵要落3g先用到
23正日
佢話Samsung 會爆炸 同埋以前未有smart phone 已經係用Sony
依加係咪得返csl 訂先會送無線充電
頭300個先有
想請教下xzp用家

部機有得伏?
粒電頂到幾耐? (因為4K moon
會唔會傳言咁罪大機成日煎蛋?
播歌其實真實去到咩級數? 罪大吹到又hi-res又盛
smartone現有客戶價 5848.用hsbc卡.再減多450.姐係5398

不過冇其他野送.只有12個月爆mon

不過d黃豆野我都冇咩興趣

諗緊落唔落去買
利申:smartone多年用戶
得相機伏日景冇野夜晚油畫
正常用4.5-5hr screen on
睇片6-7hr screen on
煎蛋?xzp/xz1開始冇野
拍4k可以拍到無電
聽歌係support hi-res=/=好聲
冇得用晒兩個優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞