【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (16)

1001 回覆
18 Like 16 Dislike
其實d memory係唔係三叔到買番黎
sony 用toshiba
之前Z2比三叔玩過一次
遲下試下先
滑好多?
貼服 冇白邊 全面 唔入塵
某公司宇宙無敵大垃圾將於明年發布,我宣布某公司管理層變動如下

平井一夫升任會長;鈴木智行升任CEO;吉田憲一郎擔任總裁;辻野晃一郎回歸擔任副社長兼代表取締役,並與勝本徹共同擔任Co-CTO負責未來技術戰略,並主管消費電子業務;索尼收購Goto工作室,後藤禎佑回歸擔任副社長;十時裕樹擔任CFO與副社長;高木一郎升任副社長,兼管物料與配送;高橋洋升任副社長,主管亞太地區業務,同時負責品牌定位與營銷;久夛良木健會進入公司顧問委員會,與Mark Cerny共事。監管架構改組委員會包括索尼初代財務執行長伊庭保、WALKMAN之父大曽根幸三、AIBO&QRIO之父土井利忠、索尼計算機實驗室的北野宏明。G設計課重掌全集團設計,森澤友人擔任G設計課課長,此任命於2018年4月1日生效

屌你老尾1399又delay
Premium 會唔會又delay
乜嘢1399都只係班支那狗喺度傳
我淨係知Sony 18個月就一部超旗艦
唔見得有所謂旗艦過Premium嘅機出現
所謂嘅1399 XperiaBlog未報之前都唔會信
又要賭丁
delay係明智嘅,畢竟出年嘅855可能係高通史上最大舊牙膏……
薛丁格的premium
然而19年高通既有4G亦有5G soc
買左xzp , 更新完8.0 成鳩日斷線 但訊號收爆 ....
又冇左小工具 , 好撚唔慣 ...
btw核電都係核電
8.0已經差左至少20%
7.1個陣仲勁
屌好想快d買到premium
Sorry想問少少野
用緊XZ1,成日係陽光下用電話個mon會變左淺色晒咁,過幾秒又好返咁
最近兩日用唔知點解會突然好似out fo左咁(都係陽光下用先會咁
明明都無開auto adjust mon既光暗
想問下有冇人知點解
上一部機係z5p
所以我已經覺得勁到癲
z5p時10000mah尿袋用唔到12個鐘
宜家xzp , 一日只係需要叉一次
想買部xa2俾呀媽用
大家覺得點
要影相好啲=XA2
部機用幾年=Nokia 6.1
令你喺太陽下面睇得清楚啲 XZP 7.0都有
再 delay 我買返 features phone 算
究竟堆 Premium 幾時先肯拎出黎,係咪真係勁到可以再支牙膏唧慢d。
四月一日講delay 係唔係考驗我信仰?
xzp而家好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞