我真係燒壞腦先喺尖沙咀買單反

508 回覆
27 Like 600 Dislike
正價買都on9,仲要貴差唔多成倍
如果佢話佢係星際俾人呃都算
真係唔知頭唔知路正正經經去百老匯買咪算
大鋪有百老匯豐澤個d
又有肥花
點解要去d on9鋪度買
正常香港本地人,傻嘅都唔會入彌敦道啲黑店買嘢,樓主啱啱攞身份證?
買個教訓啦
我諗樓主入去問嘅時候,黑店班人心諗,唔通海關嚟放蛇
樓主畀人昆一次,第二日仲要畀人昆多兩舊?
有冇理解錯
最撚搞笑係人地已經整定份同意書係度,隨時應付D受害者
即刻CUT CARD 得架咩? 唔係即刻過數?
我撐樓主
呢D舖80年代呃人呃到而家2018年
阿媽年代已經講過

正正就係好多香港人都以為人所共知,所以先越來越少人傳頒落去
樓主而家講出黎警惕下D未聽過既人都好丫
我諗唔會係死馬龍仔
屌! ON9!
on9,仲加錢換野
你盒都未開,緊係屌佢屌到佢退錢啦
一係就退錢,一係就屌到佢全日都唔係做生意
重睇啦
第一,canon系列既17年岀既kiss x9 值7200?
第二,樓主識唔識check機,有冇check清楚?

7200包埋個marco鏡但唔係原廠 點解都係唔值
咩鏡先

18-55mm kit咋 我話想要135mm佢話加1000
咪住先
你又話唔係原廠?

Marco唔係原廠,其他全部係
card 公司剩係會叫你同鋪頭聯絡...
其實比幾千蚊令你第時會醒d 係好事。
昆你的人無講錯。

真係好蠢
樓主交咩功課要買部咁既野
你影上黎大家望下就知啦
重睇啦
第一,canon系列既17年岀既kiss x9 值7200?
第二,樓主識唔識check機,有冇check清楚?

7200包埋個marco鏡但唔係原廠 點解都係唔值
咩鏡先

18-55mm kit咋 我話想要135mm佢話加1000
咪住先
你又話唔係原廠?
18-55果支邊係macro,你唔撚係有花花當係macro呀? 1:3.5都未有

18-55係kit鏡,macro係呢支
雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘
分分鐘唔係新機。有暗病
睇嚟樓主機都唔會識check.

雖然第二次佢係喺我面前開個盒,但係我見唔到仼何有封箱痕跡
都未必既
水貨佢拎返黎都可能打開過check下
新唔新都好樓主要求神拜佛部機生生性性唔好壞, 水貨機拎返行整會好貴

有一年包養
仲有人買800D?
起碼80D啦
正常人點會呢d鋪買

我格咗好耐架喇,信我喇,5000部800D真心抵
你格左咁耐就係豐澤同百老匯
你去旺角星際行一轉或者上price hk揾要平其實唔難

網上都做咗好多research架 多得巴打們依家學到野
得閒上下肥花price hk睇下價 唔好咁心急同覺得價錢低到唔對路就諗下
利申: Canon 同好

我會㗎啦
第一日係香港買野咩

第一日係香港買單反
wa...枝macro正野
賺左
算啦 都唔忍心笑你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞