我真係燒壞腦先喺尖沙咀買單反

508 回覆
27 Like 600 Dislike
DCfever啊 有網站有門市
凡係呢 d 着晒光管既電器鋪、藥房、海味鋪都擺明呃遊客啦

btw 呢 d 仆街鋪、黑的 真係香港既毒瘤,你話大陸遊客大把錢就話唔介意比佢呃啫,但好多鬼佬、日本遊客都比佢呃,敗壞晒香港既形象,點解政府唔做 d 野?

咪就係 比負皮嗰個係咪職員
去大店買差幾多錢?

蝕左差唔多三千幾、四千
雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘
樓豬蠢撚過d大陸人
我學生果時,都係睇左好耐先用$3xxx買部二手kit 400D咋
算啦你,交功課 7000幾你都買得落,即係有錢仔啦
當幫人供樓做善事
樓豬蠢撚過d大陸人

收聲啊你
凡係呢 d 着晒光管既電器鋪、藥房、海味鋪都擺明呃遊客啦

btw 呢 d 仆街鋪、黑的 真係香港既毒瘤,你話大陸遊客大把錢就話唔介意比佢呃啫,但好多鬼佬、日本遊客都比佢呃,敗壞晒香港既形象,點解政府唔做 d 野?

我仲係學生, 諗住買部入門機影相交功課嘅咋,點知齋部機到7000幾,仲未計係佢鋪頭買啲零零碎碎
我學生果時,都係睇左好耐先用$3xxx買部二手kit 400D咋
算啦你,交功課 7000幾你都買得落,即係有錢仔啦
當幫人供樓做善事

叫做日日飲水填飽個肚,然後放咗學去返工加埋啲利是錢先儲到幾千,點知一鋪清袋
雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘

以後一用部機就諗起俾人呃
呢個教訓都幾貴
買貴左仲要水貨
介唔介意講下有冇送咩??
sd卡?mon貼?相機袋?filter?
呢個教訓都幾貴
買貴左仲要水貨
介唔介意講下有冇送咩??
sd卡?mon貼?相機袋?filter?

相機袋,sd卡,細腳架 諗起呢啲豐澤同百老匯都送,今個月買800D佢哋仲會送$200超市現金卷就揼心口
我只係唔明點解你會喺果D地方買?
完全冇人會咁做

而且大把正常鋪頭都旺區有分店
點解一定要果種鋪頭先你覺得合適?

除非你係有心做測試,用來屌柒垃圾政府咁另計啦
屌!ON9!
分分鐘唔係新機。有暗病
睇嚟樓主機都唔會識check.
Feel sorry for you bro
估唔到依個年代都仲會有人中依啲伏
我只係唔明點解你會喺果D地方買?
完全冇人會咁做

而且大把正常鋪頭都旺區有分店
點解一定要果種鋪頭先你覺得合適?

除非你係有心做測試,用來屌柒垃圾政府咁另計啦

我何徳何能啊,做乜要攞自己辛辛苦苦儲起嘅錢黎屌柒垃圾政府 學個店員話齋係我人生經驗唔夠
多得呢類人呢D鋪頭先可以生存到依家
屌你係咪弱智
買幾千蚊野都格價
大鋪買就算啦
睇到一半唔忍心睇落去
雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘
分分鐘唔係新機。有暗病
睇嚟樓主機都唔會識check.

雖然第二次佢係喺我面前開個盒,但係我見唔到仼何有封箱痕跡
lihkg 唔啱你呢d 弱智人仕上
快d 自爆 上返你既discuss babycondom 啦
多得呢類人呢D鋪頭先可以生存到依家

所以我依家咪出post 警惕其他少數好似我咁on9嘅人囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞