我真係燒壞腦先喺尖沙咀買單反

508 回覆
27 Like 600 Dislike
細鋪黑店多
最好GOOGLE個鋪頭名 先決定入唔入去好
咁心急買,為乜
碌完咭先話無貨 可以報海關
樓主幾歲
痛無大師指點12邊到買好 要行貨
樓豬第一次5000+2000買左部x8i 即係750d 18-55kit + (marco)鏡

第二次返去再加200換左部x9 即係200d?

我有冇睇錯
仲要買埋一推大陸保護鏡片?
星際俾人呃極都有個譜嘅...

我幾部二手機鏡都係星際買
樓豬有無同媽咪講番件事叫佢呵番!
下加錢換200d
水魚到咁唔死都無用
分分鐘唔係新機。有暗病
睇嚟樓主機都唔會識check.

雖然第二次佢係喺我面前開個盒,但係我見唔到仼何有封箱痕跡
Canon相機全部冇封條
你唔係以為有全新俾你下話?

買貴左已經好撚慘,唔好再用二手嚟打擊我
check 下shutter次數

巴打點check啊 柒到呢個地步我已經不恥下問
https://www.camerashuttercount.com/
試下呢個.

Find out how many shots your Digital SLR has taken
RESULTS

It looks like your camera doesn't supply the necessary information.
CHECK ANOTHER CAMERA
細鋪單反 水貨無保養
如果大鋪買 好似有5年定3年
樓主真係好柒
香港三寶
先達電話舖 , 免稅電器舖, 黑藥房
仲有點數卡
真係好柒 price.com 咁好用 你唔用都算
有大鋪唔去都算
電話冇電 search唔到都算
你同人第一次見就當人兄弟都算

但點解你講到自己咁有心 又直接貨水比人呃

還原基本步 學識上網睇price.com啦 唔係有排你交學費

7千蚊買4千蚊野 你都算經鳩典
Price 邊間可信 就咁睇 有兩間4星商戶
Canon 個 showroom 就喺 iSquare, 上去用官價買機都無咁嬲, 仲保證好服務夾唔識教到你識為止
出面買個價起碼要打個85折先好磅水
黃金二樓電玩店
個post睇到起雞皮
有冇急到咁 約左fd就遲到就急急腳買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞