我真係燒壞腦先喺尖沙咀買單反

508 回覆
27 Like 600 Dislike
香港真係一個充滿商機嘅地方
傻仔
仲戇鳩過啲大陸仔啦你
佢哋都唔撚會中伏你中
lihkg 唔啱你呢d 弱智人仕上
快d 自爆 上返你既discuss babycondom 啦

關你撚事呀弱智仔返你高登啦
樓豬蠢撚過d大陸人

收聲啊你
傻仔
仲戇鳩過啲大陸仔啦你
佢哋都唔撚會中伏你中

你收皮啦,大撚把
Canon相機全部冇封條
你唔係以為有全新俾你下話?
香港真係一個充滿商機嘅地方

雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘
分分鐘唔係新機。有暗病
睇嚟樓主機都唔會識check.

雖然第二次佢係喺我面前開個盒,但係我見唔到仼何有封箱痕跡

買貴左已經好撚慘,唔好再用二手嚟打擊我
睇到一半唔忍心睇落去

我都希望唔好發生係我身上
你真係on撚鳩到,一次過要柒夠兩獲先醒
你手機無上網架?第一次唔撚識即刻上網check 都已經柒啦
第二次人地用番同一招又係講個你唔撚識既型號,又係唔識上網打兩隻字search 下
講真你呢世人應該有排比人呃
都未必既
水貨佢拎返黎都可能打開過check下
on9,仲加錢換野
你盒都未開,緊係屌佢屌到佢退錢啦
一係就退錢,一係就屌到佢全日都唔係做生意
check 下shutter次數
重睇啦
當交學費啦,上網做定功課先都懶
你真係on撚鳩到,一次過要柒夠兩獲先醒
你手機無上網架?第一次唔撚識即刻上網check 都已經柒啦
第二次人地用番同一招又係講個你唔撚識既型號,又係唔識上網打兩隻字search 下
講真你呢世人應該有排比人呃

講咗好撚多次,呢個型號得日本有,review同價錢都好難查
雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘
分分鐘唔係新機。有暗病

都未必既
水貨佢拎返黎都可能打開過check下

咩同意書呀
理得佢咩,聽日返去屌佢
屌到佢退錢為止
當交學費啦,上網做定功課先都懶

巴打應該冇爬post,原本諗住買800D,我行過好多鋪頭喺網上做過好多research 㗎啦
屌你老味 肥花都唔識學乜撚野人玩裝備
https://www.google.com.hk/search?q=canon+x8i&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-hk&client=safari

收皮啦 第一個result 已經寫住also known as 750d 啦on9 仔
雖然好戇鳩,但你肯反醒
比人呃仲要有排用真慘
分分鐘唔係新機。有暗病

買貴左已經好撚慘,唔好再用二手嚟打擊我
check 下shutter次數

巴打點check啊 柒到呢個地步我已經不恥下問
黑店都唔知仲話做過research
第一,canon系列既17年岀既kiss x9 值7200?
第二,樓主識唔識check機,有冇check清楚?
on9,仲加錢換野
你盒都未開,緊係屌佢屌到佢退錢啦
一係就退錢,一係就屌到佢全日都唔係做生意
咩同意書呀
理得佢咩,聽日返去屌佢
屌到佢退錢為止

間鋪全部都係啊叔
唉 無計
耳仔軟受人昆

幫你推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞