我真係燒壞腦先喺尖沙咀買單反

508 回覆
27 Like 600 Dislike
揾差佬無用的
只有一個方法可以回水
Call記者
海港城大大間豐澤百記中原,最多係食水深d都唔會呃人
幾有情義喎都
有打手又點?去到唔同價咪走
海關唔拉嘅?
但其實又吹間舖唔漲,佢唔係賣假貨,只係賣得貴?

定係可以告佢水貨/二手貨扮正貨賣?
一個dc f肥花網站 乜柒鏡頭資料都有啦,點會咁大間Canon廠會無微距鏡出呀,聽都知無可能啦!

樓主係唔係有錢家庭長大㗎,溫室下成長港童,世途險惡呀,有無買個點數卡呀!
我諗樓主開post係想大家屌黑店,但係你死心啦,連登仔只會blame the victim
用下個腦,ok?
只要講番佢點係買賣過程中
點樣誤導你
佢地一定講左好多野去推隻x7i 而踩隻800D
違反商品說明條例
揾差佬無用的
只有一個方法可以回水
Call記者
但其實又吹間舖唔漲,佢唔係賣假貨,只係賣得貴?

定係可以告佢水貨/二手貨扮正貨賣?
只要講番佢點係買賣過程中
點樣誤導你
佢地一定講左好多野去推隻x7i 而踩隻800D
違反商品說明條例

無用嫁,如果有用,佢地唔會生存到咁多年啦
以前係果區到做野成日行過. 一個月內好大機會見到有人報警,一係嘈咬,
報差佬真係無用, 同班差佬熟晒.預計到結局係點

人地做咗十幾廿年, 重未收皮. 有秘技可以生存咁耐. 可以出書..
除非政府要打壓佢先掂.
上次後面街黑藥房, 條友坐監, 都大把黑藥房開緊, 完全無事.
唔係點吸引傻仔落搭啊

教精你啦,當你堅持要你選貨品,昆唔到你簡其他,佢地就會話無貨,知無
揾差佬無用的
只有一個方法可以回水
Call記者
以前係果區到做野成日行過. 一個月內好大機會見到有人報警,一係嘈咬,
報差佬真係無用, 同班差佬熟晒.預計到結局係點

人地做咗十幾廿年, 重未收皮. 有秘技可以生存咁耐. 可以出書..
除非政府要打壓佢先掂.
上次後面街黑藥房, 條友坐監, 都大把黑藥房開緊, 完全無事.

呢班撚樣同倫敦金,傳銷狗一樣,正苦根本就無心搞佢地,你亦都唔知佢地幕後老細同正苦高層有咩關係,可以喺香港生存到咁多年?
有用的,佢地宜家睇人食
食唔落唔會硬食
佢地最驚係商品說明條例
商品說明條例係咪咁用架?

誤導我覺得,除非佢講d同事實不符既野先會入倒佢,例如唔係full frame講成係,但地一d唔會犯呢d, 最多係講d主觀性既野,話呢部會岩你用多d, d色靚d咁
商品說明條例
唔知去老百買
有心機講解 加正貨行貨
貴幾舊都抵
加上有野送
計埋都唔會相差好大
我唸係因為當時人唔識嘈
一味只識話賣得貴
賣得貴唔犯法
但誤導同違反商品說明條例係犯法
同香港人去先達買電話一樣on9
商品說明條例唔係講件貨本身個描述咩,會覆蓋埋個sales既說明?
之前好似有單野,賣唔知咩電器,講錯部野個轉數而瀨左野
如果事主係南亞人
你估間鋪班店員會點???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞