我真係燒壞腦先喺尖沙咀買單反

508 回覆
27 Like 600 Dislike
屌你老味 肥花都唔識學乜撚野人玩裝備

屌你老味,個post第一句咪話係新手囉
真係有做左功課就唔會俾人呃
冇問過啲玩攝friend邊度買 ?
你報警佢打9你咩
on9,仲加錢換野
你盒都未開,緊係屌佢屌到佢退錢啦
一係就退錢,一係就屌到佢全日都唔係做生意
重睇啦
第一,canon系列既17年岀既kiss x9 值7200?
第二,樓主識唔識check機,有冇check清楚?

7200包埋個marco鏡但唔係原廠 點解都係唔值
點解買之前唔上黎問, 買完中伏先上黎出post呻?
真係有做左功課就唔會俾人呃
冇問過啲玩攝friend邊度買 ?

佢哋都係豐澤百老匯咋
全尖沙咀ka la
on9,仲加錢換野
重睇啦
第一,canon系列既17年岀既kiss x9 值7200?

打錯左,應該係"點計都係唔值"
咩鏡先

咁都會上下肥花星際掛
唔交下學費係唔會大嘅
以前細個都買過100蚊嘅card reader
而家買乜嘢都會做吓Research
睇多啲就一定會知Canon入門機喺例如美國曰本都有唔同名,我非canon user都知
係買貴咗同買咗水貨姐,唔會有咩暗病架啦,開心用啦
點解要咁急趕住買呢
其實樓主係咪幾千銀濕濕碎?
係既其實都冇咩所謂
on9,仲加錢換野
重睇啦

咩鏡先

18-55mm kit咋 我話想要135mm佢話加1000
柒到上連登
唔交下學費係唔會大嘅
以前細個都買過100蚊嘅card reader
而家買乜嘢都會做吓Research
睇多啲就一定會知Canon入門機喺例如美國曰本都有唔同名,我非canon user都知
係買貴咗同買咗水貨姐,唔會有咩暗病架啦,開心用啦

唔服氣係佢哋啲態度擺明係呃你咪呃你囉,你咬我食呀
其實樓主係咪幾千銀濕濕碎?
係既其實都冇咩所謂

梗係唔係啦,死儲爛儲返黎架
你格左咁耐就係豐澤同百老匯
你去旺角星際行一轉或者上price hk揾要平其實唔難
咪住先
你又話唔係原廠?
屌!On9!
正常人點會呢d鋪買

我格咗好耐架喇,信我喇,5000部800D真心抵
你格左咁耐就係豐澤同百老匯
你去旺角星際行一轉或者上price hk揾要平其實唔難

網上都做咗好多research架 多得巴打們依家學到野
一買一賣,佢哋係仆街架喇,但都要你落搭
識上網都唔識Google
算啦而家學識晒啦
18-55果支邊係macro,你唔撚係有花花當係macro呀? 1:3.5都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞