【噢啦噢啦】 JoJo 替身疑難雜症討論區

450 回覆
9 Like 0 Dislike

其實係同 dio 做左對比

一個野心大 3jo 壯大旅程歷險
一個想寧靜 4jo 係自己地方揾佢出黎

有冇其他作品既角色有吉良吉影咁有魅力

第七部 大總統都好正 我個人最鍾意神父

大總統極速瘦身

完全體大統領
第2部鬥智食腦最正
第2部鬥智食腦最正

快d汁返你既武器

吓?我根本唔洗汁

咩話!(中招)

我已經知你下一句係咩
http://jojodr.bn-ent.net/sp/

有新game (app)

正啊
時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~時停~噢啦噢啦哦~~~
JoJo
啱啱喺 YouTube 見到有個西班牙妹 (個樣有啲似衛蘭) 翻唱全部 OP,我覺得唱得好好聽

Jojo's Bizarre Adventure 「ジョジョの奇妙な冒険」OP 1-4 (Japanese Covers) - Iris:
https://www.youtube.com/watch?v=vJeuaYhoGic&index=23&list=PLZTJEi4oauMNiCBjFWxBTXQJ9dkcB4cF3

Jojo's Bizarre Adventure 「ジョジョの奇妙な冒険」OP 5-7 (Japanese Covers) - Iris:
https://www.youtube.com/watch?v=ZLChySBpKoM&list=PLZTJEi4oauMNiCBjFWxBTXQJ9dkcB4cF3&index=1
大家點樣接觸jojo?

我第一次睇係好細個嗰時喺漫畫鋪隨手拎本漫畫, 入面係講主角同伴同敵人打機, 主角個fd用超高技術打賽車game輸咗, 到主角出場就用trick玩到敵人gg, 嗰時好深刻

大過咗之後有次係j2睇到joseph vs 史特雷嗰集,覺得d配色同joseph d技倆好正, 就開始揾jojo 漫畫睇, 睇返細過無意中睇到打達比(弟)嗰度
大家點樣接觸jojo?

我第一次睇係好細個嗰時喺漫畫鋪隨手拎本漫畫, 入面係講主角同伴同敵人打機, 主角個fd用超高技術打賽車game輸咗, 到主角出場就用trick玩到敵人gg, 嗰時好深刻

大過咗之後有次係j2睇到joseph vs 史特雷嗰集,覺得d配色同joseph d技倆好正, 就開始揾jojo 漫畫睇, 睇返細過無意中睇到打達比(弟)嗰度

細個係jump既漫畫都睇晒
有替身之後 波紋係咪已經廢架喇?除左養生

除左dio同第三部前一兩個無咩吸血鬼了

荒木話波紋同迴轉都係仿替身嘅替代品

荒木話波紋同迴轉都係仿替身嘅替代品

騎兵回轉就可以扔隻假替身出黎
大家點樣接觸jojo?

細個係jump既漫畫都睇晒

煲完turn a想搵野睇,見jojo風評唔錯就睇下,結果

但已經冇位再入貨啦
有冇人可以話我知
第8部60話 入面 定助對咖啡做左咩
完全睇唔明

但已經冇位再入貨啦

第七部係我心目中覺得最好睇既一部

但已經冇位再入貨啦

Dio最正都係第7部嗰個
死得好唔抵 個死八婆

但已經冇位再入貨啦

死得好唔抵 個死八婆

其實dio同大總統做錯咩?
2條友都忠於自己既言行
反而主角先正仆街

死得好唔抵 個死八婆

其實dio同大總統做錯咩?
2條友都忠於自己既言行
反而主角先正仆街

Aggre
Dio只係想要錢,對華倫泰一諾千金
華倫泰只係想國泰民安
Johnny 就只係想自己對腳好返,成日又郁d好似大雄咁喊住搵謝皮利,
跟住又咁口響話耶穌遺體唔應該為任何人所用(明明自己已經用咗佢醫腳),轉個頭個仔有病即刻狗衝去拎返耶穌出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞