【噢啦噢啦】 JoJo 替身疑難雜症討論區

450 回覆
9 Like 0 Dislike
之前睇過荒木張相,畫左咁耐JOJO個樣都冇老過,好型仔

由幕末時期開始無變過

石假面
玩緊ps4版
佢話有荒木監修,算唔算正史?
用fashion角度睇 jojo

荒木好中意 粉紅色 + 紫色

幾個大佬都係呢隻色

其實我都中意左

咁你有冇著粉紅衫

男人咁易carry到咩粉紅衫咩

我有鮮粉紅背心

Psp 粉紅色 + 黑色跑車殼

幾個大佬都係呢隻色

其實我都中意左

咁你有冇著粉紅衫

我有鮮粉紅背心

第一部 note 粉紅色 + 粉紫色膠套

試過比差佬逗,以為我偷女仔電話

荒木害人不淺

利伸: 有自己一套 fashion sense 冇讀過 fashion
粉紅色襯法

粉紅色 + 粉紫色 (匹配色)
粉紅色 + 深綠色 (老幼色)
粉紅色 + 淺灰色 (主副色)

利伸: 自己既fashion sense,同大眾果套無關

幾個大佬都係呢隻色

其實我都中意左

咁你有冇著粉紅衫

我有鮮粉紅背心

第一部 note 粉紅色 + 粉紫色膠套

試過比差佬逗,以為我偷女仔電話

荒木害人不淺

利伸: 有自己一套 fashion sense 冇讀過 fashion

咁係黑警on9姐
粉紅色襯法

粉紅色 + 粉紫色 (匹配色)
粉紅色 + 深綠色 (老幼色)
粉紅色 + 淺灰色 (主副色)

利伸: 自己既fashion sense,同大眾果套無關

硬係覺得ACT 2 好用同埋勁過ACT 3
BTW,早人呢個屈機既細路之後幾部有冇出現?(OR 日後談)
BTW,早人呢個屈機既細路之後幾部有冇出現?(OR 日後談)

反而吉良仲有外傳講佢變咗幽靈,俾d手拉走咗之後嘅事

吉良吉影個套叫咩名?

吉良吉影個套叫咩名?

收錄喺荒木短篇集2入面
同一本仲有兩話露伴外傳

吉良吉影個套叫咩名?

收錄喺荒木短篇集2入面
同一本仲有兩話露伴外傳

吉良吉影個設計記算以今日既角度黎睇都好創新

唔係想破壞世界/唔係想征服世界

只係想平靜生活既殺人犯

其實係同 dio 做左對比

一個野心大 3jo 壯大旅程歷險
一個想寧靜 4jo 係自己地方揾佢出黎
其實 green day 有幾多個版本
有冇人有買超像可動 ?
Soft & Wet 唔知幾時先可以進化呢
有冇人有買超像可動 ?

精品有特價
Dio覺醒版 荒木指定色 限定box $168
有冇人有買超像可動 ?

精品有特價

即係咩色
有冇人有買超像可動 ?

精品有特價

即係咩色

http://www.araki-jojo.com/70/
呢盒,見到深水埗精品有成堆$168,信和唔記得有無

仲有便宜把戲呢?去左邊?

其實係同 dio 做左對比

一個野心大 3jo 壯大旅程歷險
一個想寧靜 4jo 係自己地方揾佢出黎

有冇其他作品既角色有吉良吉影咁有魅力

第七部 大總統都好正 我個人最鍾意神父

大總統極速瘦身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞