【噢啦噢啦】 JoJo 替身疑難雜症討論區

450 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇巴打可以解釋下giogio個最終能力

@@@個鎮魂曲能力就係你永遠不會成功 令一件事有因冇果

荒木點解可以諗到漫ld 技能咁玄架, 痴線
成日介紹jojo比friend睇但佢地成日話畫風差就唔想睇

我都係 得一個fd肯睇jojo

我本身都唔睇jojo
但因為我鍾意既idol鍾意睇第5部先追

我本身都唔睇jojo

我識個人好鐘意睇漫畫 連d冷門野都會睇
但佢都冇睇過jojo
次次介紹比人睇 d人都話接受唔到畫風 耐左就冇再介紹過比人睇
點解第六部會有變性事件
點解第六部會有變性事件

當年唔俾磨豆腐
其實皇后殺手
最後嚴格黎講係有 4種能力

求解
其實皇后殺手
最後嚴格黎講係有 4種能力

求解

第一爆彈,坦克,貓仔同時光機?

我本身都唔睇jojo

仲有就係好多人俾第一部搞到棄
有冇巴打可以解釋下giogio個最終能力

@@@個鎮魂曲能力就係你永遠不會成功 令一件事有因冇果

荒木點解可以諗到漫ld 技能咁玄架, 痴線

荒木諗啲野真係痴線啲替身能力由第三部諗到去第八部重有果種戰鬥方式,有時睇到主角係劣勢但會諗盡辦法由輸變贏
同埋係好小拖劇情,基本上果頭打完個敵人下一集已經打緊新敵人會睇得好爽
點解第六部會有變性事件

當年唔俾磨豆腐

唯有腦補返佢係女
橫掂本身荒木d女都唔萌唔似女
百合無限好
講下最難忘戰役
我會揀iggy同波納尼夫vs vanilla ice為其中之一
鴨都勞同iggy死都幾震撼
雖則及唔上花京院
點解第六部會有變性事件

當年唔俾磨豆腐

唯有腦補返佢係女
橫掂本身荒木d女都唔萌唔似女
百合無限好

安那蘇?

SBR算係咁多年對JOJO既一個小結

我本身都唔睇jojo

我識個人好鐘意睇漫畫 連d冷門野都會睇
但佢都冇睇過jojo
次次介紹比人睇 d人都話接受唔到畫風 耐左就冇再介紹過比人睇

成日話畫風
除左第一二部啲肌肉大到離奇之外
其他都好易入口喎

不過可能黑白係睇得辛苦啲
叫佢上網睇全彩囉
有啲圖都幾上得幾靚
講下最難忘戰役
我會揀iggy同波納尼夫vs vanilla ice為其中之一
雖則及唔上花京院

花京院既死我覺得最有價值
講下最難忘戰役
雖則及唔上花京院

佢出法皇結界圍 dio 加埋個 BGM
https://youtu.be/31YasuNNpT0
講下最難忘戰役
雖則及唔上花京院

指住時間
講下最難忘戰役
雖則及唔上花京院

天氣預報死

咁多部 最鍾意天氣預報同潛行者 兩個替身使用者都好鍾意
白金之星既然勁過世界
停既時間應該長啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞