【噢啦噢啦】 JoJo 替身疑難雜症討論區

450 回覆
9 Like 0 Dislike
講下最難忘戰役
我會揀iggy同波納尼夫vs vanilla ice為其中之一
鴨都勞同iggy死都幾震撼
雖則及唔上花京院

花京院既死我覺得最有價值

e基狗都好慘
第六部團隊精神寫得好好
嗰份友誼
可惜死好多人
想問吉良個外傳係咪得3集?
講到佢差d俾d蛋食咗,然後去搵尼姑算帳之後仲有無?
有替身之後 波紋係咪已經廢架喇?除左養生
有替身之後 波紋係咪已經廢架喇?除左養生

其實我好期待第7部有返波紋

我冇睇過Jojo但想直接睇第5部,唔會睇唔明故事?

劇情應該唔會睇唔明,但人物關係會可能唔太清楚,最好由第一部開始睇起啦

而家睇返第一部
個故仔會覺得勁老土

睇動畫會好啲
好多近代動畫技術補救

睇 op 已經要打 J
仲有第3話啲火既effect

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢
星之白金最高
星之白金最高

鑽石瘋狂
星之白金最高

鑽石瘋狂

性感手槍
荒木講過最勁都係白金之星
始終係jojo世界
停止時間就係屈機

我覺得老闆勁d

不過無得講作者大哂

老闆係黃金體驗陣暈曲面前什麼都不是

鎮魂曲真係好勁,又型

鑽石瘋狂

性感手槍

綠色法皇

條隊好似已經亂咗囉喎

劇情應該唔會睇唔明,但人物關係會可能唔太清楚,最好由第一部開始睇起啦

而家睇返第一部
個故仔會覺得勁老土

睇動畫會好啲
好多近代動畫技術補救

睇 op 已經要打 J

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢

神風動畫超有心

Jojo 1 op

★係6部漫畫頁跳個彩色 1jo 出黎
擺明話比你聽 jojo 終於動畫化

★ op 成個曲風同唱都係 80年代 feel
歌尾最後大叫 jo ~~~~~~~ JO 果下熱血到痴根
荒木講過最勁都係白金之星
始終係jojo世界
停止時間就係屈機

我覺得老闆勁d

不過無得講作者大哂

老闆係黃金體驗陣暈曲面前什麼都不是

鎮魂曲真係好勁,又型

一發動係咪神父都玩完?

而家睇返第一部
個故仔會覺得勁老土

睇動畫會好啲
好多近代動畫技術補救

睇 op 已經要打 J

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢

神風動畫超有心

Jojo 1 op

full version句jo~~~~~~~jo好似仲長
btw第三部第二隻歌最尾係咁oraora都好正

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢

神風動畫超有心

Jojo 1 op

每部op都正,第三部真係停9秒,第四部真係還原基本步

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢

神風動畫超有心

Jojo 1 op

唔知第5部op最尾會點

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢

神風動畫超有心

Jojo 1 op

唔知第5部op最尾會點

個op永遠都唔會完

第一部op型到仆街
首歌又有氣勢

神風動畫超有心

Jojo 1 op

唔知第5部op最尾會點

個op永遠都唔會完

Op 就飛 1x 秒
Ed 就無限 replay 完唔到

用fashion角度睇 jojo

荒木好中意 粉紅色 + 紫色

幾個大佬都係呢隻色

其實我都中意左

幾個大佬都係呢隻色

其實我都中意左

咁你有冇著粉紅衫
之前睇過荒木張相,畫左咁耐JOJO個樣都冇老過,好型仔
之前睇過荒木張相,畫左咁耐JOJO個樣都冇老過,好型仔

由幕末時期開始無變過

幾個大佬都係呢隻色

其實我都中意左

咁你有冇著粉紅衫

男人咁易carry到咩粉紅衫咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞