即影即有貼相 / 集中討論post (7) 

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
To see if you want that Minolta (HI-TECH LCD DISPLAY) or tradition Polaroid (SWITCHES) la.

But I found that LCD Polaroid Spectra is god damn expensive ar diu.

Maybe, you can consider this one:-

Spectra ga.
Switch not expensive ar, can buy from local 2nd shop, or something like Night-cold shops (夜冷店) ar.

夜冷店有時有D係政府唔要成LOT賣出來,佢再散賣出去。
唔好處係冇得試亦冇保用,但平。
1. 旺角大型商場三樓(商場叫做2字樓)右邊第一間
2. 日本天皇
3. 藍屍沖印 (最貴通常永遠有貨)
黑店 (你坐車過海已經貴返, 除非你買好多)

有無必要咁隱晦 我一間都唔識
想問下過期相紙係米無用掉得?
同埋順便問邊到有nikon fm2買?
冇關係一樣用得
冇關係一樣用得

但係過左期4年
fuji唔肯定,撕拉片八幾年都見過人用
早排執屋搵翻部105出黎
開左盒試過影唔到,部機賣左出去
家陣又搵多兩盒3000B同兩盒100C出黎

夜冷店有時有D係政府唔要成LOT賣出來,佢再散賣出去。
唔好處係冇得試亦冇保用,但平。

Where can I find such night cold shops ah ching?

梗係去黑店遊樂場買啦
淨係同佢買就岩嘞
fat fat la
冇關係一樣用得

但係過左期4年
fuji唔肯定,撕拉片八幾年都見過人用
早排執屋搵翻部105出黎
開左盒試過影唔到,部機賣左出去
家陣又搵多兩盒3000B同兩盒100C出黎
fat fat la

賣返出去有無價?
直頭搶購
佢係DESIGN俾SPECTRA做無線shutter用
唔係當TIMER
因為佢冇COUNT時間功能

純粹 仍就係SHUTTER

3條線即係宜家SHUTTER線都係3條芯

是但2條轉去俾SX-70一樣得
都係冇半按

SONAR照計得但佢機身得2個窿
浪費左個半按
佢係DESIGN俾SPECTRA做無線shutter用
唔係當TIMER
因為佢冇COUNT時間功能

純粹 就係SHUTTER

3條線即係宜家SHUTTER線都係3條芯

是但2條轉去俾SX-70一樣得
都係冇半按

SONAR照計得但佢機身得2個窿
浪費左個半按

是日西環

Another three
巴打鍾意影圖騰

諗起光輝圍有間餐廳外面幅壁畫係奧巴馬,金正恩,林奠同枱食飯。唔知道仲係咪度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞