【連登 商業電台 光明頂 討論區(五)】

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
咁樣根本就係出賣中國個班天主教徒啦
運底褲都唔要,天主教仲值唔值得信
同魔鬼談判注定仆街
至撚好笑琴晚聽城寨,肥佬黎養個隻維撚愛支狗影衰LSC偽耶陶,成晚幫梵狗兜,講話係乜策略乜柒,直程當傳教生意咁RUN,market share第一!!!

我9錢讀咁撚多年老喇兼RS攞A,天主幾時要過Quantity唔重Quality先???
估唔到你會聽城寨

冇追,只係一見有狗要屌先聽!!!
唔係信可以波蘭翻版
19冇講錯,歐洲鬼真係好on99
笑撚到仆街
有個主教話中國又無slum,又無吸毒
同中國人權是世界最好的有咩分別
如果教宗唔係唔知情,就係俾人架空左
正如濕鳩講班白人蠢
有陳日君依個長期同大陸打交道既人都唔信
選擇信邊樣啫,唔信冇人講;可能佢地以為中共係東歐共產咁,好易攪,幾十年就收皮;而且上次禮儀之爭,食過甜頭嘛
班友完全唔識中共 更加唔了解習帝
馮智政成日畀才子打斷 好慘
佢根本冇立場 成日執才子口水尾
19,只怪港豬尤其班大愛支冇留意,當年承諾高度自治既係矮仔鄧,唔撚係姚明囉!!!
公道講句 喺好多地方教廷任命大主教嘅權力都只係名義性質
Bloomberg幫老星賣廣告嗟,你估支那有錢佬傻到唔知星馬後便有乜狗擺好晒陣咩!!!

真有錢既一早鬼佬護照幾代ready啦!!!
一句到尾,共狗又想用返收台港方法,用大錢收服老星政經同民意囉!!!

19,乜你唔知十幾年前已經大把紅底優才"移民"星馬咩??老師你冇理由唔知呢幾十年出得蟈讀書移民既係乜底掛???
一句到尾,共狗又想用返收台港方法,用大[black]X[/black]錢收服老星政經同民意囉!!!

19,乜你唔知十幾年前已經大把紅底優才"移民"星馬咩??老師你冇理由唔知呢幾十年出得蟈讀書移民既係乜底掛???
一句到尾,共狗又想用返收台港方法,用大[black]X[/black]錢收服老星政經同民意囉!!!

新加坡民意有咩用?李氏家族黨政軍商半民主體制就是不想比人民or其他勢力有能力動搖.
大家也是飲英國奶水,不過人地比香港班富豪更團結更有原則咁解

你讀多幾堂Politics同含多幾十年扮民撚先出黎柒啦仆街!!!

點樣養班Opposition/Prisoners戲子黎玩時間換空間甚至助力,你識條撚咩!!!!
上有饒宗頤 下有光明頂
閉家伙,地鐵有色魔!!!

新加坡民意有咩用?李氏家族黨政軍商半民主體制就是不想比人民or其他勢力有能力動搖.
大家也是飲英國奶水,不過人地比香港班富豪更團結更有原則咁解

你讀多幾堂Politics同含多幾十年扮民撚先出黎柒啦仆街!!!

點樣養班Opposition/Prisoners戲子黎玩時間換空間甚至助力,你識條撚咩!!!!
知你叻啦,快D出來打㝝港共挑習帝機建立中華新體制啦,有咩橋隊㝝港共呀理論大師

一句到尾:

一日只會提倡欣賞紀念屈原而唔係荊柯,支那都係狗喪屍族群等俾西方全滅!!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞