【連登 商業電台 光明頂 討論區(五)】

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
19不嬲對佢評價都好正面
19投朱架麻

朱逼走基哥單野,睇得出佢係咩人啦
[size=4]9錢正經mode:扮民必須得到本土自決港獨endorse才能前進!!!

我9錢SARS自由痕之後已經提出香港開始政治代溝明顯化,尤其ProDemo!!

一班該上IFC排隊既民主回西老撚心知肚明,害左年青少以後各代,稍仲有良知如李怡老練會早認錯兼出來幫拖,但大部分始終支那優秀DNA,一邊死撐一邊用腳投票,更甚者索性做真正中蟈人-投共瀨共自J"為俊傑"!!

過去廿年無數次研究探索以至簡單目測,基本上70後80後打後都係愈支持本土自決之類,從剩餘時間角度睇,呢班人既未來遠大重要間個一大班埋岸但行將就木既老撚老固執老支那!!!

So,試問各界扮民大台,冇呢班愈黎愈多兼愈黎愈興既本土甚至焦土endorse你,你地點行落去???

(當然,存心做狗戲子厄飯食草錢買豪宅等走人,或旨在攪生意如李華明賣佢個2粒丸除外!!!)

/size=4]
神經毒劑,居家旅行,殺人放火,必備良藥
原來19唔知 ,唔去問你老友夢熊
才子講物理?!
唔好話呢單難搞,以前係香港 貪污、賣粉果d走佬去台灣白年歸老,香港政府都冇聲出
原來19唔知 ,唔去問你老友夢熊

19呢下黃左自己!!!
唔好話呢單難搞,以前係香港 貪污、賣粉果d走佬去台灣白年歸老,香港政府都冇聲出

點止!!當年大把黑警著草寶島,係台南甚至有撻地方出名港警聚居有埋皇冠裝飾餐廳添呀!!!
光明9up大會正式開始~
屌不如叫盧安迪上嚟吹啦
理科野真係文科人既大忌
兩個文科仔講天體物理學
可能掛住睇波波搖搖冇留意個名
我個仔近排睇完本hawing 既咩咩 hole
你今次大字失敗
9錢正經mode:扮民必須得到本土自決港獨endorse才能前進!!!

我9錢SARS自由痕之後已經提出香港開始政治代溝明顯化,尤其ProDemo!!

一班該上IFC排隊既民主回西老撚心知肚明,害左年青少以後各代,稍仲有良知如李怡老練會早認錯兼出來幫拖,但大部分始終支那優秀DNA,一邊死撐一邊用腳投票,更甚者索性做真正中蟈人-投共瀨共自J"為俊傑"!!

過去廿年無數次研究探索以至簡單目測,基本上70後80後打後都係愈支持本土自決之類,從剩餘時間角度睇,呢班人既未來遠大重要間個一大班埋岸但行將就木既老撚老固執老支那!!!

So,試問各界扮民大台,冇呢班愈黎愈多兼愈黎愈興既本土甚至焦土endorse你,你地點行落去???

(當然,存心做狗戲子厄飯食草錢買豪宅等走人,或旨在攪生意如李華明賣佢個2粒[高]丸除外!!!)

你今次大字失敗
又是但搵人做嘉賓
請两個18歲妹妹仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞