【連登 商業電台 光明頂 討論區(五)】

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
排十九
夢翁真風趣
何俊仁其實講得幾岩:「你唔比個陪審團唔鐘意我架咩」
終於有夢翁
荷包強
dream bear
人生得一知己屎而無憾
又講到唔識停
http://hk.aboluowang.com/2018/0303/1078577.html

人民報獨家:習近平江澤民已達成協議
【阿波羅新聞網 2018-03-03 訊】作者:姜平默認
主要內容如下: 1、在不阻止習近平施行終身制的前提下,習確保江氏家族在政治和經濟上的永久安全。 2、江點名的那幾個親信必須進入政治局及常委會、人大、政協,習並且要保證這些人退休後安全落地。 3、江點名的黨內仇敵的後代,不再提拔。 4、不平反六四。 5、對法輪功的定性不變。

http://hk.aboluowang.com/2018/0303/1078577.html

人民報獨家:習近平江澤民已達成協議
【阿波羅新聞網 2018-03-03 訊】作者:姜平默認
主要內容如下: 1、在不阻止習近平施行終身制的前提下,習確保江氏家族在政治和經濟上的永久安全。 2、江點名的那幾個親信必須進入政治局及常委會、人大、政協,習並且要保證這些人退休後安全落地。 3、江點名的黨內仇敵的後代,不再提拔。 4、不平反六四。 5、對法輪功的定性不變。

支那會:最好消息,長做長有!!!!
19老師,你襯家"先知"唔係咁睇喎!!!

但北韓ICBM d 發射車係中國賣比佢
鮑sir d tone 都19埋
最新既好似係俄佬賣
我都唔去南韓既
左膠狗龍門任搬!!!包Sir一Q見血!!!
左膠淨係識得拎光環架姐
莫札特傳
四眼仔!!!
到時南韓真係喊出黎
原來世界真係好濕鳩,鮑同19都唔知肥金一路想同美國對等會談,美國唔鳩理佢先,話肥金唔夠班,先有六方會談。現在二個濕鳩,起到唱好侵侵
陶傑成日講到斯諾登好似得左膠支持,其實美國左右翼對斯諾登睇法同樣分歧,甚至更多民主黨人支持監控計劃:

https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2013/06/19/poll-public-wants-congressional-hearings-on-nsa-surveillance/
Emma watson

人地著得性感=物化女性

自己著得性感=我有衣著自主權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞