yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike

想問巴打們真定假

Tag影多次好啲 insole背面加side font

thx

想問巴打們真定假

Tag影多次好啲 insole背面加side font

thx

Real
Btw push多次自己對uk8.5 beluga DS

幫推

幫推

多謝

幫推

Ultraboost 11嘅話 呢對都無咩問題的
求trade 用NMD OG白色US11.3換US 12 Yeezy Boost 咩色都ok 可比車馬費

幾錢 係咪全新
我想問冇信用卡既話 邊到買yeezy好?
求trade 用NMD OG白色US11.3換US 12 Yeezy Boost 咩色都ok 可比車馬費

抆水喎巴打
想問下著開us8.5 咁感該買咩碼

幾錢 係咪全新

係啊 巴打 5800可議

Us9 if yeezy v2 姐係我個對
Btw DS=Dead Stock ,brand new 未剪牌
我想問冇信用卡既話 邊到買yeezy好?

上fb gp 吧 買前搵我幫你legit check 交收時小心check清楚就ok

幾錢 係咪全新

巴打 上兩頁有我tg

抆水喎巴打

係ar所以想問下有冇人trade

抆水喎巴打

係ar所以想問下有冇人trade

Us9 if yeezy v2 姐係我個對

你個對咩黎? black white?
有黑紅10號半同黑白8/8號半/10號半
有興趣傾傾
https://t.me/hksneakerdude
放Adidas Yeezy Boost 350 V2 Black/White BY1604
US7.5 x 2
US8.5
$4200 @ 1

放Adidas Yeezy Boost 350 V2 Copper BY9611
US7.5 , US9 $4400

放Adidas Yeezy Boost 350 V2 Green BY1605
US4, US8 , US8.5 $4400

有興趣巴打可聯絡我
https://t.me/kst13008
有黑紅10號半同黑白8/8號半/10號半
有興趣傾傾
https://t.me/hksneakerdude

推一推
好想搵返呢對US8
有無師兄放

呢對我有us9
仲要上網收
依家打死都唔放,收藏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞