yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike

各位高手legit check plzzz

fake

Where fake?
搵緊一對350 v2 Black/White Releasing eu44.5
有單有盒既請pm 留下你既email thx
放鞋,全部全新及100%

Yeezy Boost 350 V2 Cream White (CP9366)
uk3.5, uk4.5(hold)

有意請tg: zaha_gg , thanks

班馬求驗

Push

best fake

點fake法?拎去同真嘅對一樣,拎埋上大陸啲鑒定post都話真
賣uk 4 yeezy cream white
求驗

應該都8,9成似,未見過真野
我白色個對d膠水都唔會溢出黎,後跟唔會有花
highsnobiety就後跟有花
hypebeast就後跟有花,膠水溢出黎,花紋錯,唉

不過hypebeast係冇咁高仿 cheap d好正常

其實買最高版本應該就冇乜問題

都係 已經好似真野

講防偽uv 就勁?少年太年輕 你呢個wechat都係代理仔黎

巴打似乎有啲隆路

我有真.廠貨 想要留低個tg

收斑馬 uk10.5-11
留tag 過10k 唔洗搵我
賣uk 4 yeezy cream white

anyone ?

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯
你加佢 睇下佢講既防偽uv就知咩事

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
佢uv都抄足adidas
你加左佢微信睇未

我之前都係第2到買過ub3.0 白色
ub hypebeast,ub highsnobiety 都唔錯

睇左啦,係幾正咁

D ub有幾真?

加佢微信睇啦

加左 點睇到
唔識用微信

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
你加左佢微信睇未

ub hypebeast,ub highsnobiety 都唔錯

睇左啦,係幾正咁

D ub有幾真?

加佢微信睇啦

加左 點睇到
唔識用微信

禁入佢個對話
右上禁佢個人檔案再禁佢icon
跟住去個人相簿睇
放鞋,全部全新及100% real

Yeezy Boost 350 V2 Cream White (CP9366)
uk3.5

有意請tg: zaha_gg , thanks
有冇巴打放Yeezy Boost 350 V2 us12 black white
有冇巴打放Yeezy Boost 350 V2 us12 black white

放Yeezy Boost V2 Buluga
Us 9

Tg : https://t.me/hyqian

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
你加左佢微信睇未

睇左啦,係幾正咁

D ub有幾真?

加佢微信睇啦

加左 點睇到
唔識用微信

禁入佢個對話
跟住去個人相簿睇

佢 D Yeezy質素如何?
想問各位巴打依對350V2真定假

都係 已經好似真野

講防偽uv 就勁?少年太年輕 你呢個wechat都係代理仔黎

巴打似乎有啲隆路

我有真.廠貨 想要留低個tg

[/quote]
放cream white uk5 有意留tg

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
你加左佢微信睇未

睇左啦,係幾正咁

D ub有幾真?

加佢微信睇啦

加左 點睇到
唔識用微信

禁入佢個對話
跟住去個人相簿睇

佢 D Yeezy質素如何?

我就唔太識睇,我覺得ok既
但你自己上去望望好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞