yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
冇人用GOAT黎買鞋架咩? 賣家會寄比佢CHECK左先寄比買家

請問想入對Yeezy 350 v2 碼數點揀? UB2.0著US10

GOAT向賣家收手續費平D,價錢都平D
佢同STOCKX一樣都會CHECK

有冇手足教下碼數點揀?

個人參考
我1.0 US12 2.0 US12
試過v2著11.5 12 12.5 都係要12先岩
冇人用GOAT黎買鞋架咩? 賣家會寄比佢CHECK左先寄比買家

請問想入對Yeezy 350 v2 碼數點揀? UB2.0著US10

GOAT向賣家收手續費平D,價錢都平D
佢同STOCKX一樣都會CHECK

有冇手足教下碼數點揀?

個人參考
我1.0 US12 2.0 US12
試過v2著11.5 12 12.5 都係要12先岩

即是同2.0一樣碼都可以 3Q手足

Legit check please

Ching 你買左幾銀😱
對野流流地啵 個水口位

張單 盒 都係真
其他唔知

Legit check please

Ching 你買左幾銀😱
對野流流地啵 個水口位

張單 盒 都係真
其他唔知

應該超過八千吧?
放UK5 & UK7 yeezy cream white, 有意留tg
yeezysupply終於ship
放UK5 & UK7 yeezy cream white, 有意留tg

巴打放幾錢

巴打放幾錢

邊對先?

巴打放幾錢

邊對先?

uk5
Uk5放幾錢

巴打放幾錢

邊對先?

uk5

暫定 $4700
對鞋暫時係英國 要既話可以幫你hold住 因為都幾多人想要UK5

巴打放幾錢

邊對先?

uk5

暫定 $4700
對鞋暫時係英國 要既話可以幫你hold住 因為都幾多人想要UK5

呢對個size洗唔洗預大?
8,9成新 v2 beluga us8.5 放到幾錢?

見過人賣 淨係鞋底膠粒面黃左少少
賣usd850 一樣us8.5

巴打放幾錢

邊對先?

uk5

暫定 $4700

應該要大半個碼

講得8成新應該都著左好多次見人賣五千幾左右 不過無人買

巴打放幾錢

邊對先?

uk5

暫定 $4700

應該要大半個碼

但正常碼都得 睇你隻腳 上面有巴打話都okay

巴打放幾錢

邊對先?

uk5

暫定 $4700

應該要大半個碼

我想要uk4.5
想買對cream white us10 $3600收唔收呢

巴打放幾錢

邊對先?

uk5

暫定 $4700

應該要大半個碼

我想要uk4.5

邊有咁易搵
收yeezy cream white us9

tg:yuihatano
收yeezy creamy white uk5.5 and uk8
wechat:ggankrasin
*收yeezy cream white uk5.5 and uk8
wechat:ggankrasin
買yeezy係咪除左抽同食炒價就買唔到
收yeezy cream white us9

tg:yuihatano
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞