yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
收一對cream white us9
放一對白色yeezy uk9.5 購自外國adidas
收yeezy cream white uk8

https://t.me/puddhin
v2個碼係咪跟返ub2.0就得

Ub2.0+半碼

thx bro
有冇人抽左zebra ? 抽完係咪要等一排先有conformation email?
冇VIP
有冇人抽左zebra ? 抽完係咪要等一排先有conformation email?

我都收唔到

Ub2.0+半碼

thx bro

下, 我同2.0 著個碼一樣
高價接左第一代zebra果d友就慘 今次個勢量似係vip都會中一對
Zebra 350v2 raffle宜家賣緊幾錢?
高價接左第一代zebra果d友就慘 今次個勢量似係vip都會中一對

係我又唔驅呀,真心想自用一對,但10000hkd真係唔捨得

每間adidas original 都有貨 隨時量仲多過cream white

屌你老尼咩adidas 搞到一街都係
識著一定著v1
Td mr tan 最後先係賤種Pb
大家覺得今次ZEBAR個街價會幾多?
拎鞋係咪一定要帶vip卡?
直接去排隊會唔會有得買?定一定要抽?

係我又唔驅呀,真心想自用一對,但10000hkd真係唔捨得

每間adidas original 都有貨 隨時量仲多過cream white

講左量唔會多過全白啦。
同埋大把人有VIP,全港最少都幾十萬個。

量同bred 差唔多
價就估4500~5000
睇定D黎 唔好第一日就食炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞