yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯
你加佢 睇下佢講既防偽uv就知咩事

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
佢uv都抄足adidas
你加左佢微信睇未

我之前都係第2到買過ub3.0 白色
ub hypebeast,ub highsnobiety 都唔錯

睇左啦,係幾正咁

D ub有幾真?

加佢微信睇啦

加左 點睇到
唔識用微信

禁入佢個對話
右上禁佢個人檔案再禁佢icon
跟住去個人相簿睇

佢 D Yeezy質素如何?

我就唔太識睇,我覺得ok既
但你自己上去望望好d

都係拎左佢d相落黎 up左上googledrive
https://drive.google.com/folderview?id=0B3IxXMkYPvMSS0dIbXpScnVxRm8

都係 已經好似真野

講防偽uv 就勁?少年太年輕 你呢個wechat都係代理仔黎

巴打似乎有啲隆路

我有真.廠貨 想要留低個tg

放全新UK5 yeezy cream white
有意留tg
想問各位巴打依對350V2真定假

有冇巴打知
放beluga
Us9 $7000
https://t.me/hksneakerdude
無知一問 其實高仿就算表面點樣似 個Boost都一定露餡? 始終係個普通膠底而唔係真正Boost底
無知一問 其實高仿就算表面點樣似 個Boost都一定露餡? 始終係個普通膠底而唔係真正Boost底

依家高仿係用番原裝底

巴打似乎有啲隆路

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

上面最高仿廠貨 完全一模一樣咁 除非你起左隻鞋最低個層出黎睇

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

上面最高仿廠貨 完全一模一樣咁 除非你起左隻鞋最低個層出黎睇

巴打個對定微信個對

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

巴打個對定微信個對

最高品質真係唔洗1000人仔
見到巴打開1500真係賺4,5舊

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

巴打個對定微信個對

幾有興趣最高品質 求We7

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

連照uv都一模一樣

依家高仿係用番原裝底

有無咁撚癲

巴打個對定微信個對

之前經fd買過 但有最高品質既點都想買多對既

有冇巴打知

https://www.youtube.com/watch?v=JD-yKrDmmPM

對鞋盒字
你果對似係假

有無咁撚癲

巴打個對定微信個對

之前經fd買過 但有最高品質既點都想買多對既

最高品質好似700人仔左右,淘寶都好似有

有冇巴打知

https://www.youtube.com/watch?v=JD-yKrDmmPM

對鞋盒字
你果對似係假

咪on9 美國盒同EU盒個label係唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞