yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
Adidas Yeezy 350 V2 Cream White
男Size: UK8.5
價錢: $4000
新舊程度: 全新,有單
交易方式: 西鐵/地鐵沿線面交
註: Adidas 中籤貨,交收2天內完成 ,地點互相遷就,不接受1000元紙鈔

t.me/bernard78
收Yeezy 白UK10.5 $4200
tg https://t.me/PPFF109
放yeezy 350 V2白色UK9
全新Adidas中籤貨

t.me/banana_lin
收yeezy zebra us8.5
TG: https://telegram.me/ok_666
[quote]放UK8 US8.5 全新Cream White
購自Adidas
$3900

放Uk8.5 Us9 90%new buluga
$5500 可小議

Tg : http://t.me/hyqian

Thanks

放Yeezy boost 350 v2 Cream 全白
UK8.5
$4100
香港Adidas中籤貨
tg: santonhkg

UK7.5
$3800
香港Adidas中籤貨
https://t.me/scdd86
有冇巴打知邊到買到us13-13.5
怕比3 4k但買假鞋
or我見有巴打話法國高仿幾好 求link

微信揾佢
sunyingxuan1996
UK8 US8.5
$4000
香港Adidas 中籤貨
TG:https://t.me/jjjcat
收yeezy boost 350 v2 bred
Uk10-11 /最好有10.5
請出價
放Buluga Us9 Uk8.5
90% new
$5500

Tg : hyqian
怕比3 4k但買假鞋

微信揾佢

巴打買過?
放鞋,全部全新及100% real

Yeezy Boost 350 V2 Cream White (CP9366)
uk3.5, uk4.5(hold), uk5.5

有意請tg: zaha_gg , thanks

班馬求驗
怕比3 4k但買假鞋

微信揾佢

巴打買過?

係佢到買過其他鞋
怕比3 4k但買假鞋

微信揾佢

巴打買過?

係佢到買過其他鞋

如何?
怕比3 4k但買假鞋

微信揾佢

巴打買過?

係佢到買過其他鞋

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯
你加佢 睇下佢講既防偽uv就知咩事
怕比3 4k但買假鞋

微信揾佢

巴打買過?

係佢到買過其他鞋

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯

搞到我心郁郁
收yeezy boost 350 v2 bred
Uk10-11 /最好有10.5
請出價

有UK11 $5000
怕比3 4k但買假鞋

微信揾佢

巴打買過?

係佢到買過其他鞋

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
佢uv都抄足adidas
你加左佢微信睇未

我之前都係第2到買過ub3.0 白色
ub hypebeast,ub highsnobiety 都唔錯
放yeezy boost 350v2 cream white uk10
$4500
Tg:chansiho
Yeezy V2 Cream White
UK7.5
$3700
全新Adidas中籤貨有單
時間地點互就, 不收1000蚊紙

有意請TG: General RAAM

微信揾佢

巴打買過?

係佢到買過其他鞋

如何?

買對lunar3
係有小小唔同但唔錯

搞到我心郁郁

700人仔自己諗
佢uv都抄足adidas
你加左佢微信睇未

我之前都係第2到買過ub3.0 白色
ub hypebeast,ub highsnobiety 都唔錯

睇左啦,係幾正咁

Yeezy boost v2
Cream white & Green
4000&4500
Both us8.5
Brand new with receipt
Adidas中韱貨
Tg:Bry9624
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞