yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
Us 8.5 beluga brand new $6500重有無機會收到
Facebook page $8000...
放Buluga US9 90%new

Tg : https://t.me/hyqian
各位師兄我想問下我平時ub著us10.5 如果我yeezy著us10岩唔岩size
各位師兄我想問下我平時ub著us10.5 如果我yeezy著us10岩唔岩size

size跟ub2.0就冇死
想問我v1著9.5 v2係咪著翻大半碼就夠
收一對yeezy v2 black white/copper us10.5 二手即好
Cream white都要
放yeezy cream whiteus4.5,us5,us5.5,us6,us9.5,us11,us12
https://t.me/wildpiggg

新手,有無巴打幫下眼睇真定流
Thanks
巴打d相咁高清你想我點答你呀

Sor 巴打我再upload過

巴打d相咁高清你想我點答你呀

Sor 巴打我再upload過

Real for me
搬屋割愛
放全新 us8 350 v1 黑色有單有盒
中古us8.5 v2 beluga,black red,green (全部係日本國內正規品,有單有盒)
有意留tg睇相或自加lung54,價錢可議

放一對全新cream white uk 9.5
但係最快15號先有
因為人在外國
搬屋割愛
中古us8.5 v2 beluga,black red,green (全部係日本國內正規品,有單有盒)

中古
放Buluga Us9 90%new

https://t.me/hyqian
但係最快15號先有
因為人在外國

巴打放幾多錢?
但係最快15號先有
因為人在外國

巴打放幾多錢?

購自adidas uk 官網
有冇人知全白yeezy鞋底個boost位啲紋會唔會左右腳唔同
平放1對cream white uk5.5 有意TG

+44 7488966808
搬屋割愛

中古

搬屋割愛

中古

仲中古?古董都黎啦 過哂氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞