yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike

bred盒入面有呢張貼紙係真定假?
上網搵過有人話假先有但又有人話真都有

btw我係stock x買

有無人知

Stockx 唔怕假啦

我有對r2 wm 都有貼紙
但係對鞋end clothing買,所以冇事

唔該兩位先
唔記得睇埋我其他adidas鞋有無

有無人知

Stockx 唔怕假啦

我個張係咁 安已不

有無人知

Stockx 唔怕假啦

我個張係咁 安已不

巴打點算你個張假假地咁
我地兩張都係正字
放斑馬 us8.5 $9500
tg: qwedicky

有無人知

Stockx 唔怕假啦

我個張係咁 安已不

巴打點算你個張假假地咁
我地兩張都係正字

我個對係香港adidas 抽籤貨黎

有無人知

Stockx 唔怕假啦

我個張係咁 安已不

巴打點算你個張假假地咁
我地兩張都係正字

一手得番黎就唔會有野啦
二手就話姐
Btw大陸既高仿真係真到嚇死人

有無人知

Stockx 唔怕假啦

我個張係咁 安已不

巴打點算你個張假假地咁
我地兩張都係正字

一手得番黎就唔會有野啦
二手就話姐
Btw大陸既高仿真係真到嚇死人

我就係睇youtube分真假果d講先知假野位都有呢張貼紙
黎緊果對白色香港都係4月29賣?
咁幾時開始抽?
我後日去旅行30號先返
sd email抽問題唔大但唔知中左係咪要29號拎
想入beluga
fb gp mon極都搵唔到岩心水
stock x上到900
各位巴打有沒邊到/邊個gp易入到?

利申:望開yeezy worldwide hk kicks and ppap FBgp
想問下巴打們
Beluga條橙邊
係咪偏向橙?
因為睇youtube有時條邊好似會橙黃咁
定係光既問題?
麻煩巴打
lm
放Buluga Us9
新淨
Ard 90% new
有興趣tg

Tg: https://t.me/hyqian
請問除左Adidas VIP同埋上外國網抽籤之外 仲有咩途徑可以原價入手或者抽cream white dmop J01個d係咪有得抽?

同求
想問下Adidas登記同Juice登記有咩分別?

Beluga
Us 12
9 成新,著左兩三次
有盒冇單,任check
+
Yeezy Boost v2 black white oreo
Us 12
全新,DS
有盒冇單

有意tg 拎圖
https://t.me/Shoederan
ex.it 咁耐都未岀post嘅今次?
仲有邊個網可以抽到yeezy

有無巴打可以幫手分?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞