yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike

補貨..又呃傻仔買

補貨..又呃傻仔買

你係咪嗰個傻仔
有沒門市波鞋鋪肯定堅野?
想入beluga
上網捕左好耐
怕唔識睇買左假野

冇,我自己係水貨舖買到過假,你仲要beluga
最好係fb group收/淘寶買
再放上 毒/get 比鑑定師鑑定

我都係fb捕緊
kicks/HKSG etc

想問下 毒/get係咩

要幾號?

us10/10.5

有10.5 一定真不過貴 你岩既whatsapp 66424500
想入beluga
上網捕左好耐
怕唔識睇買左假野

我都係fb捕緊

想問下 毒/get係咩

手機app

大陸兩個app ?
work?

驚既咪去 flight club , stock x , goat ,有人check左先。
咁就實貴,但唔識check咪買個保障囉

補貨..又呃傻仔買

你係咪嗰個傻仔

咁既價 上去知名既燈鞋網買仲爽

補貨..又呃傻仔買

你係咪嗰個傻仔

要買都唔會係到買啦 仲要溝貨

補貨..又呃傻仔買

你係咪嗰個傻仔

咁既價 上去知名既燈鞋網買仲爽

出左咁耐既色仲restore 明眼人一睇就知
想入beluga
上網捕左好耐
怕唔識睇買左假野

我都係fb捕緊

想問下 毒/get係咩

要幾號?

us10/10.5

有10.5 一定真不過貴 你岩既whatsapp 66424500

巴打你係咪fb開過post
我有追開你
其實各位巴打點睇依家一街都係 上身柒到唔係路但又著住對Yeezy個啲傻仔 當佢地係著真貨先

想問下香港最常見係咪bred 同cream white? Zebra 常唔常見?
利申: 英國JJ
其實各位巴打點睇依家一街都係 上身柒到唔係路但又著住對Yeezy個啲傻仔 當佢地係著真貨先

想問下香港最常見係咪bred 同cream white? Zebra 常唔常見?

感覺beluga同black white都多
Zebra就真係假多過真
收U.K. 9.5 zebra 留TG thanks

beluga 見最多
其次 bred同 black white

最多係black white同 Beluga 依排都多左見到bred,cream white就暫時都少 Zebra少見 但都唔知真定假

最多係black white同 Beluga 依排都多左見到bred,cream white就暫時都少 Zebra少見 但都唔知真定假

相信遲啲會多zebra

相信遲啲會多zebra

Sor 打漏高仿
有無巴打/識人放zebra UK9.5 好驚買到假
有無巴打/識人放zebra UK9.5 好驚買到假

唔會用一萬買zebra
zebra高仿比起其他太屈機太難分

beluga 見最多
其次 bred同 black white

仲要連d阿叔都著
其實而家Beluga落左地都仲賣到5000 真係幾賺 見d用家多數著完幾次就套現醒目仔
上星期$7000買撚左對假野
好彩條撚樣肯賠

最後都係上Stockx算
上星期$7000買撚左對假野
好彩條撚樣肯賠

最後都係上Stockx算

嘩 巴打係邊度入中招?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞