yeezy boost討論區(2)

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
上星期$7000買撚左對假野
好彩條撚樣肯賠

最後都係上Stockx算

嘩 巴打係邊度入中招?

Stockx有機會假
廠貨就吾會假

廠貨=UA
好心就俾多啲錢買正貨啦
冇錢就唔好買yeezy啦
冇料扮四條
好彩條撚樣肯賠

嘩 巴打係邊度入中招?

Stockx有機會假
廠貨就吾會假

Stockx都假 真心想知邊到先有真貨買 btw吾你...

Stockx係有機會假
但係已經好過ebay, ig etc
起碼佢會幫你check先
到時真係假你都可以refund
放buluga US9

價錢可議

https://t.me/hyqian
好彩條撚樣肯賠

嘩 巴打係邊度入中招?

Stockx有機會假
廠貨就吾會假

Stockx都假 真心想知邊到先有真貨買 btw吾你...

Stockx係有機會假
但係已經好過ebay, ig etc
起碼佢會幫你check先
到時真係假你都可以refund

話說係咪都可以擺其他鞋連單上stockx到賣?

佢依家淨係俾US, Canada, Australia, UAE, South Africa 同UK嘅人賣鞋
收 yeezy v2 red us9.5/10
有意 https://t.me/Darrenhck
收Yeezy boost 350 v2 bred, 黑白, cream white uk4.5
E個位咁撚樣係唔係已經假
收beluga
us10.5
tg:becomeblues
放Buluga Us9

https://t.me/hyqian

Legit check please
有無人幫我分真假 個fd話放比我

Ching 你買左幾銀😱
對野流流地啵 個水口位

對野流流地啵 個水口位

未買 梗係check清楚先買

對野流流地啵 個水口位

未買 梗係check清楚先買

有冇鞋盒label &a inside tag?

Legit?

Legit?

Look fake

Legit?

唔識睇呢對,反而就咁睇tag同鞋盒覺得呢兩樣野真
冇人用GOAT黎買鞋架咩? 賣家會寄比佢CHECK左先寄比買家

請問想入對Yeezy 350 v2 碼數點揀? UB2.0著US10

tag

買支燈照下
冇人用GOAT黎買鞋架咩? 賣家會寄比佢CHECK左先寄比買家

請問想入對Yeezy 350 v2 碼數點揀? UB2.0著US10

GOAT向賣家收手續費平D,價錢都平D
佢同STOCKX一樣都會CHECK

GOAT向賣家收手續費平D,價錢都平D
佢同STOCKX一樣都會CHECK

有冇手足教下碼數點揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞