有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike

同sekai no owari梅花間竹唱

17年願望: 清理屋企啲紙皮

今年第一炮: ねぇ+FLASH

我唔想再睇flash

我唔想再睇flash

由SPRING OF LIFE 個年 開始 年年 年尾都係狂LOOP 一首 睇到飽和哂
揮個靚手先

啱啱睇完紅白同埋cdtv live

點解係佢地先多?

我唔係好明d大叔咩心態

聽啲經常去日本睇concert嘅人講過
日本仔係好喪,明明已經頭幾行都係咁推上去

個時係hk睇都係
明明第一排都照推人
雖然想當年最嚴重既都係啲人一個人排幾個位

推人真係火都黎
利申
有睇wt1同埋ce靜岡場

揮個靚手先

啱啱睇完紅白同埋cdtv live

喱兩套都好靚
cdtv嗰套就...
留名等睇Tokyo girl loop到落出年年頭

喱兩套都好靚
cdtv嗰套就...

黎黎去去都係果個款 淨係唔同色

再係咁loop同一首我驚我會脫坑。琴晚fb有wowow直播,我睇左一個鐘多啲就頂唔順

再係咁loop同一首我驚我會脫坑。琴晚fb有wowow直播,我睇左一個鐘多啲就頂唔順

我每次tour都話睇完唔再睇或姐睇少d
點知......

有愛就唔會脫坑
不過要改善下1隻歌loop 1年呢樣野
痴線尋日睇紅白,Perfume首FLASH真係好撚好聽啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOOP到依家
痴線尋日睇紅白,Perfume首FLASH真係好撚好聽啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOOP到依家

就快轉loop新歌架啦
聽埋喱一個月啦
lm
LOOP到依家

就快轉loop新歌架啦
聽埋喱一個月啦

啱啱check yahoo Japan, achan 同男友去左美國,應該都冇得聽架喇
LOOP到依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞