有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike
http://sp.ro69.jp/quick/cdj1617/detail/153798?rtw

Live Report
我真係懷疑佢地係咪收左niantic錢
成日講pokemon go

好似最近 nonono(?) 雜誌 achan 都仲講緊玩 Pokemon go

喺正中間咁滯
點推得走

我真係唔明d架仔用咩諗野
你老味你自己咁高 我又阻唔撚到你睇既
係要成個人壓落我度
搞到我跳都跳唔到
你就算幾前都好Achan 都係認得我而唔係認得你嫁啦
死架仔

係咪因為第一首就出party maker所以啲人顛撚晒

其實係因為countdown Japan 個個都癲
其實都幾好玩 係perfume太多搞事

我真係唔明d架仔用咩諗野
你老味你自己咁高 我又阻唔撚到你睇既
係要成個人壓落我度
搞到我跳都跳唔到
你就算幾前都好Achan 都係認得我而唔係認得你嫁啦
死架仔

點解係佢地先多?
http://live.bilibili.com/h5/2119820

今晚條 link

希望 work
入黎揮手先
入黎揮手先

其實呢個post d人係咪都識嫁
個個係度扮唔識

點解係佢地先多?

我唔係好明d大叔咩心態
做緊wt3 documentary 了

點解係佢地先多?

我唔係好明d大叔咩心態

聽啲經常去日本睇concert嘅人講過
日本仔係好喪,明明已經頭幾行都係咁推上去
入黎揮手先

點解係佢地先多?

我唔係好明d大叔咩心態

聽啲經常去日本睇concert嘅人講過
日本仔係好喪,明明已經頭幾行都係咁推上去

個時係hk睇都係
明明第一排都照推人
雖然想當年最嚴重既都係啲人一個人排幾個位

睇緊

竟然有新相

飯團條界

每次見都佢條界都好擔心
個個係度扮唔識

應該個個都喺team perfume hk gp度

睇緊

就開始
個個係度扮唔識

利申乜group都入過
個個係度扮唔識

利申乜group都入過

冇入過
居然冇剪走okite
一見okite出就起曬雞皮
差啲喊左
居然冇剪走okite
差啲喊左

mix埋上次個掟一齊好正
不過剪走左one room disco,串燒,
baby face, perfect star
個個係度扮唔識

我只係戒左上Fb一段時間就被個gp踢左出黎
居然冇剪走okite
差啲喊左

mix埋上次個掟一齊好正
不過剪走左one room disco,串燒,
baby face, perfect star

咁有咩好睇
最正就係baby face 同psps
Party maker yuka跳左nocchi個part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞