有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike
每日都要聽perfume既歌
中晒毒

鍾意邊幾首?
以前係fans 超瘋狂
但唔記得左咩原因退左坑
我仲有一張level3 有冇巴打要

level 3 咁好聽你都唔要你真的退坑了

Level3
Level3≧ce>三角形>game>jpn
個人喜好
以前係fans 超瘋狂
但唔記得左咩原因退左坑

Level3
個人喜好

我就 triangle = level 3 >CE>jpn>game

啱啱到
迷緊啲香港無人識嘅アイドル
個人覺得係佢哋巔峰之作,之後咁多年都冇其他歌超越到

佢地公司問題啫

啱呀,中田仲有大把貨(Atmospheric Entry )
不過想出都難

CE 同 Story 俾左小小希望我Amuse 會俾 中田多d創作自由整d重beat 歌俾外國人. 㸃知都係整廣告歌同電視劇嘅主題曲(雖然幾好聽). 感覺上Amuse 對佢地依幾年計劃都係拃盡佢地既商業價值為止

Cosmic explorer同Story真係幾正
可惜隻碟只係開咗個靚頭

Level3
個人喜好

我就 triangle = level 3 >CE>jpn>game

得閒會係ig留意下 好耐冇聽佢地o既歌
以前係fans 超瘋狂
但唔記得左咩原因退左坑

巴打退坑退到連碟都唔要咁sad

啱啱到

點都要有返啲實體野先好feel

啱呀,中田仲有大把貨(Atmospheric Entry )
不過想出都難

CE 同 Story 俾左小小希望我Amuse 會俾 中田多d創作自由整d重beat 歌俾外國人. 㸃知都係整廣告歌同電視劇嘅主題曲(雖然幾好聽). 感覺上Amuse 對佢地依幾年計劃都係拃盡佢地既商業價值為止

Cosmic explorer同Story真係幾正
可惜隻碟只係開咗個靚頭

D single disjoint 到咁款中田點mix都救唔到啦⋯⋯我經常覺得ce 斬開兩隻碟 (1-5 加 babyface一隻碟single mix 另一個碟)會唔會 感覺好D

Level3
個人喜好

得閒會係ig留意下 好耐冇聽佢地o既歌

Well, 有機會聽下 cosmic explorer 首歌, 如果都挑起唔到你條引, 都應該冇得救
想入pta,係咪用tenso地址都得?成功之後係咪好快會寄會員卡?
想入pta,係咪用tenso地址都得?成功之後係咪好快會寄會員卡?

上面位巴打就係成功例子

上面位巴打就係成功例子

Thx,但係唔想佢咁快寄卡,齋轉寄一張卡好唔抵
中晒毒

鍾意邊幾首?

STAR TRAIN, Cling Cling, FAKE IT, VOICE, レーザービーム, Sweet Refrain, Magic of Love, FLASH, ねぇ, ポリリズム, edge, MY COLOR, 微かなカオリ, Spending all my time, Pick Me Up, Enter the Sphere, Magic of Love, Cosmic Explorer 都好鍾意

上面位巴打就係成功例子

入完之後大約二十日先寄
同埋tenso可以hold六十日
但係想幾件包埋一齊就要係到左tenso三十日內申請

上面位巴打就係成功例子

入完之後大約二十日先寄

我諗宜家入應該係最好時機,
因為好快就出埋隻PTA DVD

入完之後大約二十日先寄

多謝兩位巴打意見
香港應該唔多fans
我幾鐘意睇佢地跳舞但只係買過一隻碟
香港應該唔多fans
我幾鐘意睇佢地跳舞但只係買過一隻碟

我都好鍾意睇perfume跳舞

上面位巴打就係成功例子

入完之後大約二十日先寄

爬左下文,註冊tenso是咪要upload張身分證做認證
中晒毒

鍾意邊幾首?

STAR TRAIN, Cling Cling, FAKE IT, VOICE, レーザービーム, Sweet Refrain, Magic of Love, FLASH, ねぇ, ポリリズム, edge, MY COLOR, 微かなカオリ, Spending all my time, Pick Me Up, Enter the Sphere, Magic of Love, Cosmic Explorer 都好鍾意

聽過clockwork 同 handyman 未?

入完之後大約二十日先寄

多謝兩位巴打意見

但係一到2月14就到期....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞