有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike
無留意nocchi紅白原來著裙

三條裙都好透

係得中間有塊布係實色

令我諗起star train嘅yukachan
無留意nocchi紅白原來著裙

三條裙都好透

係得中間有塊布係實色

自從去左4chan 個perfume board, 我變左Yuka 腳膠

係得中間有塊布係實色

自從去左4chan 個perfume board, 我變左Yuka 腳膠

痴漢

係得中間有塊布係實色

痴漢

我以前都冇留意呢D嘢,不過Yuka 攻擊力太厲害

中田個頭想點
個蛋糕咁嘅色水都幾嚇人下
個蛋糕咁嘅色水都幾嚇人下

日本真係特别多騎呢野

趣圖分享
岩岩入左PTA
岩岩入左PTA

等睇佢地個live
岩岩入左PTA

點有日本地址?定wpta?
岩岩入左PTA

tenso
岩岩入左PTA

tenso

ic 成日聽人講 wpta 慘過扔$過海,但又要日本地址先可以 join pta
岩岩入左PTA

終於聽我講入會喇
下次我地一齊係最前睇
唔洗再葡萄
wpta同pta除左價錢上有分別
同有實物特典之外
佢地兩個個fan page網嘅內容會唔會有唔同?
如果用tenso每次淨係運佢嗰一兩舊特典
運費上會唔會好蝕?
利申:想入pta多過wpta
wpta同pta除左價錢上有分別
同有實物特典之外
佢地兩個個fan page網嘅內容會唔會有唔同?
如果用tenso每次淨係運佢嗰一兩舊特典
運費上會唔會好蝕?
利申:想入pta多過wpta

我唯一知道就係tenso 好似只可以幫你 hold 住D野60日就一定要寄
原來有post
留名
睇完紅白先認識perfume
flash 既舞台效果好型

https://vimeo.com/197403882

引你入坑
九宮格Party Maker表示我最型

引你入坑

依家係咁loop flash,レーザービーム, star train, pick me up, 仲有冇其他歌推介

引你入坑

依家係咁loop flash,レーザービーム, star train, pick me up, 仲有冇其他歌推介

全部
基本上主流出道之後啲歌都好聽
建議聽哂所有album spotify全部都有
另外其實live先係perfume最正嘅地方
可以直接搵之前啲live黎睇
睇完應該都出唔番去

引你入坑

全部
基本上主流出道之後啲歌都好聽
建議聽哂所有album spotify全部都有
另外其實live先係perfume最正嘅地方
可以直接搵之前啲live黎睇
睇完應該都出唔番去

Album嘅話Game,Triangle,JPN先
聽完再睇佢地Album嘅live
即刻昇華到另一個level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞