有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike

我最鍾意yukachan
唔襟老係真 老態已經出現
本身對眼又細 額又高
係要靠化眼妝同齊陰頭先搞得掂

我發覺真係冇乜人同我一樣鍾意佢分界

spice MV個側分造型唔錯

Spice

都唔知邊個天才整個咁既頭

https://m.youtube.com/watch?v=JV3eoboDv2g

我真心唔介意perfume 唱呢類歌

我介意啊
因為都幾唔好聽
重複得黎煩

幾 capsule feel 丫

我成日覺得佢地幾年之後as an artist可以繼續落去, focus 番去 edm 係不二之選

Amuse肯的話...
有時會聽下 不過唔算粉絲 留名

我最鍾意yukachan
唔襟老係真 老態已經出現
本身對眼又細 額又高
係要靠化眼妝同齊陰頭先搞得掂

我發覺真係冇乜人同我一樣鍾意佢分界

我覺得飯糰咩時期都係咁靚

連未cool 牙個時都覺得係?

係呀,佢未cool果時都好得意喎

想問下screensaver係咩樣?因為我喺某個網都down左個

個網有兩隻screensaver
喱隻有鐘睇同ce主題

另一款裝唔到,要win8或以上

我同你一模一樣,只係無左pta個logo

請問依啲相可以喺邊度揾到高清?同埋其實係邊度出黎嘅?

請問依啲相可以喺邊度揾到高清?同埋其實係邊度出黎嘅?

http://boards.4chan.org/jp/thread/16431525/perfume-general-65-patrician-hats-mediocre-song

我諗你可以quote 個 poster問佢攞 source 嘅。

咁多年前既野都咁清
應該都係自己scan落架啦

我介意啊
因為都幾唔好聽
重複得黎煩

幾 capsule feel 丫

我成日覺得佢地幾年之後as an artist可以繼續落去, focus 番去 edm 係不二之選

Amuse肯的話...

日本人太保守喇...
仲有出歌咩?
點 upload gif? 有幅好正既nocchi 想 share
點 upload gif? 有幅好正既nocchi 想 share

imgur up到
攪唔掂 click link 啦

https://imgur.com/gallery/1SNmy
攪唔掂 click link 啦

https://imgur.com/gallery/1SNmy

你o個個個格式係片黎所以post唔到

Chocolate Disco

係咪台灣嗰場live
全開mic演出
Nocchi把聲

係咪台灣嗰場live
全開mic演出
Nocchi把聲

係呀kkbox個場
聽到微微一兩下聲個下真係呢...勁odd

係咪台灣嗰場live
全開mic演出
Nocchi把聲

係呀kkbox個場
聽到微微一兩下聲個下真係呢...勁odd

呢場臨尾nocchi 仲要差d 跌
果陣睇live勁驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞