有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike
岩岩隻 cosmic explorer 攞左 rolling stones magazine 既 16th best pop album, 好似係海外搵到第二春,佢地香港多唔多人識?
Baby cruising love
電音聲唔啱我
但係佢地都算好紅
我諗都唔算少人識既
勁鐘意
佢地今年真係俾足面美國fans
baby face成首開mic唱仲要改晒全英文詞唱
真係幸福
真係幸福

巴打有到現場睇嘛

啱啱幫 ARTSY magazine 影既相
真係幸福

巴打有到現場睇嘛

我都想
見youtube有人影低左啲美國tour片咋

真係幸福

巴打有到現場睇嘛

我都想
見youtube有人影低左啲美國tour片咋

噢... 除左 babyface仲有人bootleg左 story 個首歌嘅表演,你要出聲

wow, 想問perfume no okite 2016 現場睇係咪好精彩
story真係呢...
啲手機多到影響晒個效果

btw留名等睇29號wowow播cm tour

CE去左德島同大阪

留名

wow, 想問perfume no okite 2016 現場睇係咪好精彩

老老實實,巨蛋既觀眾席離舞台都幾遠下,所以成個表演睇得唔太清楚,都係等出dvd啦
一出cosmic explorer嗰下肯定好震撼
story真係呢...
啲手機多到影響晒個效果

btw留名等睇29號wowow播cm tour

有一個San Francisco 嘅 bootleg....
btw, 你諗住用咩 app 睇?

CE去左德島同大阪

你覺得 dome 定 Arena 好睇D呀
一出cosmic explorer嗰下肯定好震撼

我去左 San Francisco 個 show, 耳仔差D炸聾
遠先正
近咩都睇唔到
total 好似睇左14場
黎緊去埋睇countdown Japan

CE去左德島同大阪

我地係咪識

生日冇蛋糕食
飯糰係最可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞