有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike
Perfume

終於開到ac

我都搞左一輪
中田表演 atmospheric entry

https://m.youtube.com/watch?v=BJZu60usi4U

中田其實都仲幾有貨,最衰 amuse 搵$至上,家陣D single 全部大路野
舊果d好聽過新

最近淨係有聽呢兩隻碟

希望你唔好介意我問,Nocchi 真人係咪不太友善

你可以當佢怕羞既
我送機接機睇live 果時揮手佢都有應我機

同yuka,achan比
佢實係內斂啲嘅我諗

好難熱情過achan

最近淨係有聽呢兩隻碟

個人最鐘意3角同 level 3
我由love the world開始聽佢哋同買碟
大碟覺得三角形係最好

Cosmic Explorer唔係唔好,但我覺得幾亂下
同埋無DISPLAY
留名睇巴打去countdown japan嘅賽後報告
我由love the world開始聽佢哋同買碟
大碟覺得三角形係最好

Cosmic Explorer唔係唔好,但我覺得幾亂下
同埋無DISPLAY

已被story取代
留名

https://m.youtube.com/watch?v=BJZu60usi4U

中田其實都仲幾有貨,最衰 amuse 搵$至上,家陣D single 全部大路野

唔知佢仲有幾多創作自由...

岩岩最前

岩岩最前

D架仔見我細粒 係咁推我埋欄想整走我

岩岩最前

喺正中間咁滯
點推得走

岩岩最前

喺正中間咁滯
點推得走

我真係唔明d架仔用咩諗野
你老味你自己咁高 我又阻唔撚到你睇既
係要成個人壓落我度
搞到我跳都跳唔到
你就算幾前都好Achan 都係認得我而唔係認得你嫁啦
死架仔

最好就見到曬3個啦
唔係既話我都淨係睇Achan

你可以當佢怕羞既

佢實係內斂啲嘅我諗

nocchi個形像係無朋友,咁樣好正常姐

喺正中間咁滯
點推得走

係要成個人壓落我度
搞到我跳都跳唔到
死架仔

係咪因為第一首就出party maker所以啲人顛撚晒

你可以當佢怕羞既

佢實係內斂啲嘅我諗

連佢兩個好姊妹都成日笑佢冇朋友

唔知佢仲有幾多創作自由...

首flash紅左,我諗有輪都係呢中版

最好就見到曬3個啦
唔係既話我都淨係睇Achan

你可以當佢怕羞既

佢實係內斂啲嘅我諗

見到美國tour D fancam, 好似仲獨過以前

岩岩最前

喺正中間咁滯
點推得走

係要成個人壓落我度
搞到我跳都跳唔到
死架仔

真係慘

竟然有新相

竟然有新相

飯團條界
http://sp.ro69.jp/quick/cdj1617/detail/153798?rtw

Live Report
我真係懷疑佢地係咪收左niantic錢
成日講pokemon go

竟然有新相

飯團條界

係時候轉髮形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞