有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike
你o個個個格式係片黎所以post唔到

Chocolate Disco

點解你又整到

點解你又整到

我upload過咋
你上面條link用[url]所以又唔得

點解你又整到

我upload過咋
你上面條link用所以又唔得

我都係放棄
睇黎仲有得聽flash

睇黎仲有得聽flash

我plan左21-27飛大阪
即係要dum低d friends 遲兩日先飛
睇黎仲有得聽flash

Have fun
睇黎仲有得聽flash

好想去
我諗起碼都成粒鐘
唱成粒鐘

係咪台灣嗰場live
全開mic演出
Nocchi把聲

係呀kkbox個場
聽到微微一兩下聲個下真係呢...勁odd

呢場臨尾nocchi 仲要差d 跌
果陣睇live勁驚

其實果場點解難聽成咁,之前search過有啲真聲都好聽

係呀kkbox個場

果陣睇live勁驚

管音效班台仔hea囉
Live中間播第二個人d歌都做得出

係呀kkbox個場

果陣睇live勁驚

管音效班台仔hea囉

慘,去埋D濕鳩show俾人跣

係呀kkbox個場

果陣睇live勁驚

管音效班台仔hea囉

播邊個啲歌?
A-chan 好睇... 個妝好唔啱 yuka
Tokyo girl出左short ver mv

管音效班台仔hea囉

播邊個啲歌?

為咗你呢句
我去睇番嗰場live
Chocolate disco中間
播咗capital cities嘅safe and sound前奏
Btw好少人一齊叫disco好尷尬
Tokyo girl出左short ver mv

成個short ver mv係到撘lift
話說mv嘅1080p版有無途徑買到
定係要等佢出好似上次個mv合集?

完全明白nocchi都話achan唱嗰句ここにいるあなたへ正

又曲到圓

管音效班台仔hea囉

播邊個啲歌?

為咗你呢句
我去睇番嗰場live
Chocolate disco中間
播咗capital cities嘅safe and sound前奏
Btw好少人一齊叫disco好尷尬

唔該晒巴打又真係幾離普

又曲到圓

吉高由里子真係肥左好多
香港幾時有live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞