有冇 perfume 粉絲?

1001 回覆
47 Like 9 Dislike

個電台節目叫咩名
封面黎講, 個人覺得COSMIC EXPLORER 靚好多

Perfume Locks
http://www.tfm.co.jp/lock/perfume/

個人鐘意magic of love, spice

最鍾意laser beam

最鍾意入坑歌love the world
仲有Voice同ナチュラルに恋して
舊歌有首叫 引力 既都好正

STAR TRAIN, Cling Cling, FAKE IT, VOICE, レーザービーム, Sweet Refrain, Magic of Love 我都好鍾意

舊歌仲有好多正野
可愛風既スウィートドーナッツ,モノクロームエフェクト
同最神既三部曲

最神既三部曲 即係邊三首

佢地正式出道頭三隻single
堪稱為近未來電音三部曲
リニアモーターガール,コンピューターシティ,エレクトロ・ワールド
電子味又濃,詞又正

我淨係有聽エレクトロ・ワールド

FF

黎就實黎..係唔知幾時姐
做過咁多野 點都收到啦

有啲咩實質野可以做到,例如?

之前整左好大本相簿比佢地 入面係香港fans 既相
又整左個好大既花牌比佢地
送過fans 整既T
就連上次電台 我都舉左張 Hong Kong love perfume既紙 仲有d唔講啦

巴打係fans club d人

FF

黎就實黎..係唔知幾時姐
做過咁多野 點都收到啦

送過fans 整既T
就連上次電台 我都舉左張 Hong Kong love perfume既紙 仲有d唔講啦

做到咁achan想唔記得你都難
他日佢地真係黎香港,應記你一功

送過fans 整既T

送過fans 整既T

仲有其他人既
你地唔知姐

送過fans 整既T

仲有其他人既
你地唔知姐

不過我諗你地都係圍内一堆frd搞左一段日子啦
圍内我估係fb page個D人?

仲有其他人既
你地唔知姐

Fb page 有入 但係好少講野

仲有其他人既
你地唔知姐

Team Perfume(Hong Kong)

仲有其他人既
你地唔知姐

咩都無出聲俾人踢左出gp
新人留名

最鍾意edge同GAME,第一次聽唔識欣賞,心諗呢啲都叫歌?過幾年再聽成個感覺唔同晒,好震撼,個人覺得係佢哋巔峰之作,之後咁多年都冇其他歌超越到

13年佢哋嚟香港,一支公都照走去睇,希望佢哋會再嚟開演唱會

btw平時上開play-asia買碟,信和會唔會平啲?
其實係高登既時候
一直有個whatsapp group
Keep到宜家😂你地有冇興趣入黎
新人留名

最鍾意edge同GAME,第一次聽唔識欣賞,心諗呢啲都叫歌?過幾年再聽成個感覺唔同晒,好震撼,個人覺得係佢哋巔峰之作,之後咁多年都冇其他歌超越到

13年佢哋嚟香港,一支公都照走去睇,希望佢哋會再嚟開演唱會

btw平時上開play-asia買碟,信和會唔會平啲?

歡迎
08-10年的確係佢地最掂既時候,
但都好難再有好似GAME咁有power既歌甚之咁個album出到
其實係高登既時候

個group仲有冇人會出聲推下

心諗套東京白日夢女會唔會曲到圓得滞呢
個人覺得係佢哋巔峰之作,之後咁多年都冇其他歌超越到

佢地公司問題啫

心諗套東京白日夢女會唔會曲到圓得滞呢

Parfum

佢地公司問題啫

啱呀,中田仲有大把貨(Atmospheric Entry )
不過想出都難

佢地公司問題啫

啱呀,中田仲有大把貨(Atmospheric Entry )
不過想出都難

atmospheric entry 出到首歌就正

牙膏廣告又係可愛輕曲風
東京女聽哂成首反而有驚喜 之前聽少少以為又係同牙膏廣告差唔多

佢地公司問題啫

不過想出都難

atmospheric entry 出到首歌就正

牙膏廣告又係可愛輕曲風
東京女聽哂成首反而有驚喜 之前聽少少以為又係同牙膏廣告差唔多

希望首寶石雨都收埋左驚喜俾我地

佢地公司問題啫

不過想出都難

CE 同 Story 俾左小小希望我Amuse 會俾 中田多d創作自由整d重beat 歌俾外國人. 㸃知都係整廣告歌同電視劇嘅主題曲(雖然幾好聽). 感覺上Amuse 對佢地依幾年計劃都係拃盡佢地既商業價值為止
以前係fans 超瘋狂
但唔記得左咩原因退左坑
我仲有一張level3 有冇巴打要
其實係高登既時候

你仲係叫空白鍵
每日都要聽perfume既歌
中晒毒
以前係fans 超瘋狂
但唔記得左咩原因退左坑
我仲有一張level3 有冇巴打要

level 3 咁好聽你都唔要你真的退坑了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞